Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Το MEGA, στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS

Το MEGA, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για το AIDS την 1η Δεκεμβρίου, δηλώνει για 4η συνεχή χρονιά δυναμικά το «παρών» στηρίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης για τον ιό HIV.

Έτσι, το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «MEGAΜαζί» του καναλιού γίνεται ένα από τα οχήματα με τα οποία θα γίνει ενημέρωση στο κοινό για την Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS, προβάλλοντας το μήνυμα της εκστρατείας των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων «Κέντρο Ζωής» και «Praksis», «Ενημέρωση, Προφύλαξη, Εξέταση».

Ενεργοί αρωγοί στην προσπάθεια αυτή θα είναι οι ηθοποιοί της σειράς του MEGA «Η γενιά των 592€», Θοδωρής Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Άνδρη Θεοδότου, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Λευτέρης Ελευθερίου.

Οι 6 ηθοποιοί, μέσω ενός ειδικού σποτ, που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA θα υπενθυμίζουν στο κοινό ότι η ενημέρωση, η προφύλαξη και η τακτική εξέταση είναι οι απαιτούμενες ενέργειες για την εξάλειψη του AIDS, ενώ θα συμμετέχουν στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου στον Ιανό από το «Κέντρο Ζωής» και την «Praksis» αλλά και στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοραή την ίδια μέρα. Στην εκδήλωση αυτή θα χαρίζουν αγκαλιές (free hugs) στους περαστικούς, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τα οροθετικά άτομα χρειάζονται υποστήριξη και όχι κοινωνικό αποκλεισμό.

Επίσης, την 1η Δεκεμβρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το σήμα του MEGΑ στις οθόνες μας θα κοσμεί η χαρακτηριστική κόκκινη κορδέλα του AIDS.

Για άλλη μια χρονιά, το MEGA με υπευθυνότητα και κοινωνική συνείδηση, θα είναι ενεργός αρωγός σε μία δυναμική προσπάθεια κατά του κοινωνικού αποκλεισμού, της προκατάληψης και υπέρ της ζωής.

Το MEGA στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στο www.megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...