Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Βίκυ Καγιά κατά Γιάννη Λάτσιου

Δίνει τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να ανταπεξέλθει, όχι μόνον στα καθήκοντά της ως παρουσιάστρια, αλλά και για να ανεβούν τα νούμερα τηλεθέασης του Next Top Model. Όχι ότι είναι χαμηλά, αλλά όταν ένα πρόγραμμα τοποθετείται απέναντι από μία τηλεοπτική σειρά όπως Το Νησίπου κάνει 60 και 70 τοις εκατό τηλεθέαση, το 20 και το 25 φαντάζει λίγο.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τον τηλεοπτικό «τυφώνα» Το Νησί, που φέτος μεταδίδεται την ίδια μέρα και ώρα με το Next Top Model. Όπως ανέφερε στην συνέντευξή της στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, Το Νησί είναι μία εξαιρετική τηλεοπτική δουλειά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τους αρέσει που παίζει απέναντί τους. Το αντίθετο μάλιστα. Οσο για το εάν οι συντελεστές έχουν ζητήσει να αλλάξει η ημέρα και η ώρα μετάδοσης; H Bίκυ Καγιά απαντά.

«Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Απλά από την αρχή είχαμε ρωτήσει το κανάλι αν είναι σίγουρο ότι θέλει να μείνουμε την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Το κανάλι επέμεινε και από εκεί και πέρα είναι θέμα που αφορά τον διευθυντή προγράμματος. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Φαντάζομαι ότι προτίμησαν να παραμείνει όπως πέρυσι. Τώρα, αν στο μέλλον δεν είναι ευχαριστημένοι από τα νούμερα, εμείς δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση και μπορεί να αλλάξουμε ημέρα, αλλά αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη. Δεν έχει γίνει όμως καμία συζήτηση, παραμένουμε εκεί όπου είμαστε και χωρίς κανένα παράθυρο σωτηρίας. Όμως δεν πάμε και τόσο άσχημα. Κάναμε ακόμη και 20% στα νεανικά κοινά. Είμαστε και πολύ καλύτεροι από πέρυσι. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που κοιτάζει τα νούμερα. Θέλω να είναι η εκπομπή καλή».

Βέβαια, όπως λέει, ο ανταγωνισμός έχει και τα θετικά του: «Το τηλεοπτικό τοπίο έχει αλλάξει πάρα πολύ. Δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι. Ιδιαίτερα εμείς βρισκόμαστε στην πιο ανταγωνιστική ημέρα και ζώνη της εβδομάδας. Δεν υπάρχει πιο δύσκολη νομίζω. Αλλά αυτό είναι κάτι που το ξέραμε και είμαστε διατεθειμένοι να το παλέψουμε. Ο ανταγωνισμός πολλές φορές μπορεί να βγει και σε καλό. Γεννάμε ιδέες, γινόμαστε πιο δημιουργικοί. Θα δείξει… So far so good».

Είδαμε τα κορίτσια να κάνουν πασαρέλα σε λατομείο. Είδαμε ξεμάλλιασμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να δούμε και γυμνό. Ισχύει, όμως αυτό; «Εγώ δεν έχω κανένα λόγο για την τελική εικόνα του επεισοδίου. Πάω μόνο στα σπικάζ. Βλέπω κάποια κομμάτια και αν δω κάτι πολύ χοντρό, θα παρακαλέσω να μην μπει, αλλά και που το λέω…»

Οσο για τον Πρωινό Καφέ; Η Βίκυ απαντά με σχετική πικρία, στις κριτικές που δέχθηκε όταν κλίθηκε να παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ. « Όταν έκανα τον Πρωινό Καφέ η κριτική που μου ασκήθηκε ήταν τηλεβόμβα. Νομίζω ότι πλέον τα πράγματα είναι πολύ πιο ήπια. Με θυμώνει μόνο όταν αγγίζει το ηθικό κομμάτι του χαρακτήρα μου».

Ξεσπά νέα κόντρα στην τηλεόραση ή μας φαίνεται; STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...