Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

"Ονούρ" και η "Σεχραζάτ" βολτάρουν στην Αθήνα !

Με επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και greek moussaka αποχαιρέτισαν την Αθήνα ο Χαλίτ Εργκέντζ και η Μπεργκουζάρ Κορέλ, που επέστρεψαν στην πατρίδα τους το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ μετέβησαν στο Μουσείο με λιμουζίνα, που τους παρέλαβε από το ξενοδοχείο τους στο κέντρο της Αθήνας. Μια «καλημέρα» την είπαν τα παιδιά, αν και το πρωινό το ξύπνημα μάλλον δεν τους άρεσε και τόσο.


«Είναι ωραία, μας αρέσει πολύ», είπε ο Χαλίτ, προσθέτοντας πως συνάντησαν πολλούς Έλληνες θαυμαστές και υπέγραψαν αυτόγραφα.

Στο Μουσείο της Ακρόπολης, πάντως, δεν είχε και πολύ... σουξέ, αφού δεν τον αναγνώρισαν πολλοί. Μάλλον θα έφταιγε το μούσι που έχει αφήσει για τον νέο του ρόλο ο ηθοποιός...

Χαλίτ και Μπεργκουζάρ δεν σταμάτησαν να ανταλλάσουν ματιές και να περπατούν χέρι χέρι, ενώ μόνο για μια στιγμή ο Χαλίτ άφησε την γυναίκα του να... χαζεύει τους Κούρους και έκανε «παιχνίδι» με τις κάμερες.

«Μας άρεσαν όλα. Τα διδαχτήκαμε στο σχολείο και τώρα είδαμε από κοντά τα αγάλματα που είχαν τα βιβλία», είπε η Τουρκάλα ηθοποιός και εξέφρασε για μια ακόμα φορά την επιθυμία τους να έρθουν ξανά στην Αθήνα.

Μετά το sightseeing, Ονούρ και Σεχραζάτ γευμάτισαν με θέα την Ακρόπολη και παρέα τον Γιάννη Λάτσιο και την Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης αναχώρησαν για Τουρκία.

Στο Ζάππειο
Η αίθουσα του Ζαππείου που επρόκειτο να φιλοξενήσει τους δύο τούρκους σουπερστάρ είχε γεμίσει ασφυκτικά από νωρίς. Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, στελέχη του ΑΝΤ1, αλλά και φανατικοί θαυμαστές της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες» ανέμεναν την άφιξη των πρωταγωνιστών Χαλίτ Εργκέντζ και Μπεργκουζάρ Κορέλ, οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους λίγο μετά τις 15.00. Τα φλας άστραψαν, τα μικρόφωνα άναψαν και τα κινητά πήραν φωτιά- σε ρόλο φωτογραφικής μηχανής. Σαστισμένοι από την υποδοχή οι τηλεοπτικοί «Ονούρ» και «Σεχραζάτ» απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που δέχτηκαν ενώ δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να ευχαριστούν όλους για την υποδοχή που τους επεφύλαξαν.

«Είναι μεγάλη έκπληξη για μας αυτό που συμβαίνει, όπως και η μεγάλη επιτυχία της σειράς στην Ελλάδα» εξομολογήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου την οποία άνοιξε ο τούρκος πρεσβευτής στην Ελλάδα κ. Χασάν Γκογκούς και προλόγισε ο γενικός διευθυντής Προγράμματος του Αnt1 κ. Γιάννης Λάτσιος. Ο τελευταίος μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μια ελληνοτουρκική παραγωγή- κάτι το οποίο ήδη μελετάται. Σχολιάζοντας τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο Χαλίτ Εργκέντζ τις χαρακτήρισε χρησιμοποιώντας ένα τούρκικο γνωμικό: «Είμαστε γείτονες, άρα και τον καφέ και το αλάτι θα το μοιραστούμε». Οσο για το μυστικό της επιτυχίας για τις «Χίλιες και μία νύχτες» και οι δύο πρωταγωνιστές συμφώνησαν ότι πρόκειται «για εξαιρετικό σενάριο, για μια δουλειά με συναίσθημα και για μια πολύ καλή παραγωγή». Και εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα και οι ερωτήσεις διαδέχονταν η μια την άλλη, το μικρόφωνο πήρε μια ηλικιωμένη θαυμάστρια η οποία ταξίδεψε από τη Σπάρτη με λεωφορείο για να συναντήσει από κοντά τα τηλεοπτικά ινδάλματά της. Συγκινημένοι οι δύο ηθοποιοί διέκοψαν τη συνέντευξη, την κάλεσαν κοντά τους, φωτογραφήθηκαν μαζί της, την αγκάλιασαν και της φίλησαν ευγενικά τα χέρια εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους. Από όλες τις γωνιές της αίθουσας ακούστηκαν φωνές, με κάποιες κυρίες να λένε πως ήλθαν από τη Θεσσαλονίκη και από άλλες πόλεις της Ελλάδας μόνο και μόνο για να τους δουν από κοντά. Τις μεγαλύτερες θαυμάστριες διαδέχτηκαν κάποια νεαρά κορίτσια τα οποία περίμεναν υπομονετικά να πάρουν αυτόγραφο και να δώσουν ανθοδέσμες, ενώ δυναμικό «παρών» έδωσε και το fan club της σειράς στο facebook, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 9.000 μέλη!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΡΑΜΜΕΛΗ ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...