Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τι συμβαίνει με την Γκαγκάκη και τους "Ράδιο Αρβυλα";

«Δεν τίθεται κανένα θέμα φυγής του Γιώργου Παπαδάκη, ας αποφασίσει ο ίδιος πότε θέλει να αποχωρήσει», δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.Η διευθύντρια επικοινωνίας του Ant1 μίλησε στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα, λέγοντας ότι θεωρεί τον Γιώργο Παπαδάκη πάρα πολύ μάχιμο για να αποχωρήσει. «Μακάρι να είναι άλλα τόσα χρόνια μαζί μας. Δεν εξαρτάται από μας. Έχει να κάνει με πολλά άλλα. Με προσωπική πορεία και στρατηγική, με αντοχές. Εγώ τον βλέπω πολύ μάχιμο, πάντως».
Η έκπληξη των όσων δήλωσε βρίσκεται στο πρόσωπο της Νάντιας Μπουλέ, για την οποία είπε ότι ο Ant1 την θεωρεί τόσο μεγάλη έκπληξη που ήδη συζητούν τι μπορεί να κάνει του χρόνου. Αυτό που δεν ξεκαθάρισε ήταν το τι συμβαίνει με τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται «πιέσεις» να αναλάβει και άλλη μία εκπομπή. «Εχουν αναμφισβήτητα μία απώλεια στα ποσοστά τους, η οποία οφείλεται σε πολλά πράγματα. Τα… θαύματα όπως ξέρετε σε αυτή τη χώρα κρατάνε πολύ λίγο. Ένα προϊόν το βλέπεις την μία χρονιά, το βλέπεις την άλλη, ε, κάποια στιγμή μπορεί να θέλεις να δεις και κάτι άλλο. Ετσι κι αλλιώς όμως , το να κάνει κάτι άλλο ο Αντώνης είναι θέμα που συζητιέται από πέρυσι».
Και μπορεί επικοινωνιακά να παραδέχθηκε δημόσια την φετινή «ήττα» των Ράδιο Αρβύλα, ωστόσο στήριξε απόλυτα τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο. Σε ό,τι αφορά τα σχόλια που έκανε το δίδυμο για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά, η Κατερίνα Γκαγκάκη μπήκε «μπροστά», λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση το πρωινό δίδυμο του Ant1 δεν έχει κάνει κάτι άστοχο.
Γενικότερα, σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της τηλεόρασης, δήλωσε ότι το μόνο πρόγραμμα που την εντυπωσίασε φέτος είναι Το Νησί και μακάρι τα κανάλια να είχαν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν ανάλογες δουλειές. Το βράδυ της Παρασκευής (29/10) κάνει πρεμιέρα το x-factor. Και φέτος, η Κατερίνα Γκαγκάκη θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Το τι θα γίνει με τις ίντριγκες και τις κόντρες παραμένει άγνωστο. Αλλωστε, ο Γιώργος Θεοφάνους έχει όπως είπε η κα Γκαγκάκη το… ακαταλόγιστο. πηγή:star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...