Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Στη Βουλή η “άλουστη” της Eurovision!


Το θέμα της επιλογής των υποψηφίων για την Eurovision, φτάνει στη Βουλή! Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Ανατολάκης, με ερώτησή του προς τον υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, ζητάει διευκρινήσεις για τα κριτήρια με τα οποία έγινε η απόρριψη των υποψηφιοτήτων του Γιάννη Σαββιδάκη και του Θεοχάρη Ιωαννίδη και αφήνει αιχμές για "αδιαφάνεια εκ μέρους της κρατικής τηλεόρασης"!

Μετά τις καταγγελίες του Ηλία Ψινάκη για "πολιτική παρέμβαση" ο βουλευτής του ΛΑΟΣ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και πήγε το θέμα στη Βουλή.

Το ζητούμενο είναι να απαντήσει η διοίκηση της ΕΡΤ, με ποια νόμιμα κριτήρια αποφάσισε φέτος να στηρίξει μόνο τραγουδιστές που έχουν βγει από reality- θέτοντας έτσι έναν καταχρηστικό όρο, αφού κανένας τέτοιος περιορισμός δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Θυμίζουμε ότι με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο κ. Ψινάκης είχε επιτεθεί στα μέλη της επιτροπής και είχε χαρακτηρίσει "άλουστη" και "υποκουλτουριάρα" -χωρίς να την κατονομάσει- την ηθοποιό κ. Λυδία Κονιόρδου που συμμετέχει σε αυτήν!

Ενδιαφέρον έχει να μάθουμε επίσης αν τα μέλη της επιτροπής που έκανε την επιλογή των υποψηφίων για τη Eurovision, αμείβονται από την κρατική τηλεόραση για τη συγκεκριμένη εργασία!
Πηγή: newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...