Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ του MEGA - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ είναι το νέο σίριαλ του MEGA που προβάλλεται καθημερινά στις 9,15 μ.μ.

Μία νεαρή κοπέλα, η 18χρονη Μουαζέζ που είχε εκ γεννητής μια απαράμιλλη και "Θανάσιμη Ομορφιά" ζούσε με τον πατέρα της, ώσπου κάποια στιγμή εκείνος πέθανε κι εκείνη εμένε μόνη της και αβοήθητη.

Ο πατέρας της είχε ένα αδερφό, τον Aχμέτ, με τον οποίο για πολλά χρόνια δεν μιλούσαν, αλλά λίγο πριν πεθάνει σκέφτηκε να συμφιλιωθεί μαζί του.Του έστειλε λοιπόν ένα γράμμα στο οποίο του ανέφερε πως πρόκειται να πεθάνει και του ζήτησε να μην αφήσει απροστάτευτη την κόρη του Μουαζέζ.
Ο αδερφός του Αχμέτ που είχε δυο γιους, τον σοβαρό Ναμίκ ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Σαγιεστέ και τον ατίθασο Σαΐτ, μόλις πήρε το γράμμα στεναχωρήθηκε και ζήτησε από το γιο του Ναμίκ να πάει στη Σμύρνη και να φέρει την ξαδέρφη του σπίτι τους.

Ο Ναμίκ πηγαίνει και παίρνει την Μουαζέζ και την οδηγεί σπίτι τους.Από τη πρώτη κιόλας στιγμή υπάρχει μια έντονη έλξη μεταξύ τους, από τη θανασιμη ομορφια της, ενώ την ίδια στιγμή, η γυναίκα του Ναμίκ, έδειχνε να μην αισθάνεται και πολύ άνετα με την παρουσία της εκεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σαΐτ, όπου εντυπωσιάζεται από εκείνη.Η Μουαζέζ θα μπει ανάμεσα στα δυο αδέρφια και θα αναστατώσει τη ζωή τους και τη σχέση μεταξύ τους.Που θα φτάσουν για την αγάπη της τα δυο ξαδέρφια της;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...