Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η «νέα Ελένη Μενεγάκη» ξεκινά προπονήσεις με την Ζήνα Κουτσελίνη!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρίχνεται στον τηλεοπτικό στίβο με... προπονήσεις, που θα άρμοζαν σε πρωταθλητή και έχοντας ακόμη και personal coach.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Κωνσταντίνα αν και θα βρίσκεται στην εκπομπή "Μες Στην Καλή Χαρά", το κανάλι επιθυμεί να την αναβαθμίσει και μάλιστα πολύ. Γι' αυτό χρειάζεται έναν έμπειρο «προπονητή» που δεν είναι άλλος από την... Ζήνα Κουτσελίνη. Η εμπειρία της στα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και η συνεργασία της με την Ελένη τα "χρυσά" χρόνια της τηλεόρασης την καθιστούν το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση. Γνωρίζει μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια τα... κόλπα της τηλεόρασης και έχει εκπαιδευτεί να ξέρει από πριν τι χρειάζεται ο τηλεθεατής για να κερδίσει ο εκάστοτε παρουσιαστής την εκτίμησή του.


Ως νέα υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος του Alphaθα κληθεί να δώσει τις σωστές συμβουλές και κατευθύνσεις στο νέο ανερχόμενο πρόσωπο της τηλεόρασης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιθυμεί διακαώς να γίνει οικοδέσποινα μιας δικής της εκπομπής. Πρέπει όμως, να μάθει να στήνεται στην κάμερα, να χειρίζεται τον τηλεοπτικό χρόνο και να στέκεται επάξια σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η ίδια πολλές φορές έχει δηλώσει ότι δεν είναι έτοιμη να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο. Για να δούμε μετά την εκπαίδευσή της θα είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...