Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Πατέρα, Μπαρμπαρίγου, Σταμάτη, Σούλης στο πλευρό των Σκορδά - Λιάγκα

«Δίπλα μας θα δείτε πολλά νέα, αλλά και ήδη αγαπημένα πρόσωπα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτοντας μερικούς από τους συνεργάτες του


Σε… αποκαλύψεις προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας με την επιστροφή του στην Αθήνα και στο μικρόφωνο της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο για το ποια άτομα θα συνθέτουν τη φετινή τηλεοπτική ομάδα του πρωινού.

Μετά το διαζύγιό με το Mega και με την πολύκροτη μεταγραφή τους στον ΑΝΤ1, είναι οι πρώτες δηλώσεις που «βγαίνουν» από το στόμα του δημοσιογράφου.

«Όλα έχουν την πορεία τους, όλα κάνουν τον κύκλο τους. Έτσι μετά από τρία καταπληκτικά χρόνια στο Mega σε ότι έχει να κάνει με το "Πρωινό Mou" και συνολικά μετά από έξι χρόνια δικής μου πορείας σε αυτό το κανάλι, γιατί πριν το πρωινό εγώ ήμουν στο Mega τρία χρόνια με το "50-50" και τις "Ξανθές", ένιωσα και εγώ και η Φαίη πως έφτασε η στιγμή που θα έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει και να προχωρήσουμε παρακάτω. Η ανανέωση και το να νιώθεις αναζωογονημένος στην δουλειά μας, είναι πολύ σημαντικό πράγμα», δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από το μικρόφωνο του «Real Fm» και την ραδιοφωνική εκπομπή του και συμπλήρωσε: «Στον ΑΝΤ1 σήμερα είχαμε και την πρώτη μας σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό και χαρούμενο κλίμα. Προσωπικά συνεργάζομαι με τον ΑΝΤ1 για πρώτη φορά και συνάντησα φοβερούς ανθρώπους και συνεργάτες. Οι άνθρωποι δείχνουν ότι μας θέλουν πολύ και εμένα και την Φαίη και ότι μας πιστεύουν και πιστεύω και εγώ πως παρέα θα κάνουμε πολλά ωραία πράγματα».

Όσο για το τι αποκάλυψε για τη σύνθεση του νέου «Πρωινού ΑΝΤ1»; «Πολλές είναι οι εκπλήξεις και τα νέα πράγματα που σας ετοιμάζουμε. Η εκπομπή στοχεύουμε να είναι στον αέρα περί τις αρχές ή τα μέσα του Οκτώβρη και μέχρι τότε θα σας έχουμε  ετοιμάσει πολλά. Συγχρόνως δίπλα μας θα δείτε πολλά νέα, αλλά και ήδη αγαπημένα πρόσωπα. Να για να κάνω την αρχή σας αποκαλύπτω πως στην εκπομπή θα έχουμε την πολύ καλή μας φίλη και απίστευτη μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, την Λίτσα Πατέρα εννοείται, την Σάσα Σταμάτη, την Ελεάνα Τριφύδου, τον Σπύρο Σούλη και πολλούς ακόμα, τους οποίους όχι δεν θα σας τους μαρτυρήσω όλους από σήμερα!».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρώτη σύσκεψη που είχαν με τον ΑΝΤ1: «Όλα πήγαν καλά, η ατμόσφαιρα ήταν φιλική, ξεκινήσαμε την προετοιμασία και αρχές Οκτωβρίου θα βγούμε στον αέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...