Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ποιος ράγισε την καρδιά της Φαίης;;; Απειλεί ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ο Λιάγκας!


Έχουν βρει τον «παράδεισό» τους στην Τήνο και δεν την αλλάζουν με τίποτα. Γιώργος και Φαίη φυσιολογικά απολαμβάνουν ήρεμοι τις διακοπές τους μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους. Είναι όμως έτσι τα πράγματα, γιατί το μελαγχολικό πρόσωπο της Σκορδά άλλα λέει.

Βρίσκεται στο νησί που αγαπά μαζί με τους δύο άντρες της ζωής της. Τον Γιώργο και τον μικρό Γιάννη. Ηρέμησε και στα επαγγελματικά της μετά την υπογραφή του συμβολαίου της (μαζί με τον Λιάγκα) στον ΑΝΤ1. Πολλοί θα περίμεναν ότι η Φαίη Σκορδά θα ήταν ήρεμη και χαρούμενη, όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Η παρουσιάστρια είναι μελαγχολική, αφού κάποιοι προσπάθησαν να τινάξουν στον αέρα τις διακοπές της. Ευτυχώς που υπάρχουν οι άντρες της ζωής της για να την ηρεμήσουν και να την κάνουν να χαμογελά πάλι.

Η Φαίη δεν περίμενε ότι θα δέχονταν τέτοια επίθεση μετά την απόφασή τους να πάρουν μεταγραφή. Η λέξη «προδοσία» που ακούγεται στο Mega την έχει πειράξει πάρα πολύ, καθώς και όλα τα υποτιμητικά σχόλια που λέγονται στο κανάλι για την αποχώρησή τους. Και ακόμη περισσότερο στενοχωριέται για την επίθεση που δέχεται ο σύζυγός της, αφού κάποιοι θυμήθηκαν μέχρι και την απόφασή του να κατεβεί στις εκλογές του 2007, λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει τόσο η τηλεόραση όσο η πολιτική καριέρα. Επίσης θεωρεί άδικο να λένε ότι το ζευγάρι είχε κλείσει τη μεταγραφή του εδώ και δύο μήνες, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή περίμεναν «πράσινο φως» από το Μεγάλο Κανάλι. Η Σκορδά προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και το χαμόγελο στο πρόσωπό της, για χάρη περισσότερο του γιου της Γιάννη και να απολαύσει τις διακοπές της στην Τήνο.

Είναι άλλωστε το νησί που τους έχει γοητεύσει. Από την πρώτη φορά που το επισκέφθηκαν έχει εξελιχθεί σε μόνιμο «καταφύγιό» τους. Εκεί βάφτισαν τον αγαπημένο τους γιο, εκεί περνούν τις πιο όμορφες διακοπές τους, όπως άλλωστε έχουν παραδεχθεί και οι δύο.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μετά την επεισοδιακή κρουαζιέρα τους στο Ιόνιο, που στιγματίστηκε από την κλοπή του σκάφους τους και την εύρεσή του μία μέρα αργότερα, αγκυροβόλησαν στον παράδεισό τους. Το ζευγάρι δηλώνει εκστασιασμένο από τις ομορφιές του νησιού των Κυκλάδων και δεν το αλλάζει με τίποτα. Εκεί περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους κι έχουν «δεθεί» τόσο πολύ με τον τόπο, που οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού τους έχουν υποδεχθεί ως «δικούς τους ανθρώπους».

«Είναι γαλήνια και υπέροχα στην Τήνο». Η δήλωση της Φαίης δείχνει πόσο λατρεύει το μέρος και για ποιο λόγο το επιλέγει μόνιμα για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. «Η Τήνος είναι έρωτας παντοτινός», λέει από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας, που μάλιστα σε συνέντευξή του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα στο νησί στο μέλλον!

Η καθημερινότητά τους δεν διαφέρει πολύ από ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε διακοπές μαζί με το παιδί τους, όπως φαίνεται και στο φακό του «Yes!». Το πρωί η πρώτη τους δουλειά είναι να... τρέξουν κατευθείαν στη θάλασσα. «Με το που ξυπνάμε, πάμε και οι τρεις στην παραλία», αναφέρει ο παρουσιαστής. Εξοπλισμένοι με όλα τα παιχνίδια του Γιάννη (κουβαδάκια, νεροπίστολα κ.ά.) κάνουν το μπάνιο τους από νωρίς και παίζουν συνεχώς με το γιο τους. Η αγαπημένη τους παραλία βρίσκεται στον απόμερο κόλπο Βουρνή, κοντά στα Κιόνια. Εκεί κάθονται μέχρι αργά το μεσημέρι συνδυάζοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία μακριά -όσο μπορούν βέβαια- από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στη συνέχεια επιστρέφουν στο σπίτι για να ξεκουραστούν λίγο και να δοκιμάσουν τις λιχουδιές που ετοιμάζει η Φαίη, ώστε να ξεκινήσουν το απόγευμα οι νέες... εξορμήσεις στο νησί. Αρκετές φορές πηγαίνουν πάλι για μπάνιο σε ερημικές παραλίες όπου μπορεί να επισκεφθεί κάποιος μόνο με σκάφος. Μια από τις αγαπημένες τους είναι και το Μαλλί που «βλέπει» στην Άνδρο. Αν το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει και πάλι βουτιές στη θάλασσα, κάνουν βόλτες στην πόλη, όπου μιλούν με τους κατοίκους της Τήνου. «Έχουμε κάνει φιλίες στο νησί. Είναι πολύ ευγενικοί και γλυκύτατοι άνθρωποι», λέει η παρουσιάστρια.

Το ζευγάρι μαζί με τον Γιάννη απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα στην Καρδιανή. «Το θέαμα είναι μαγικό», παραδέχεται ο Γιώργος, ο οποίος τρελαίνεται επίσης για βραδινές βόλτες στον Πύργο. Και οι δυο τους αγαπούν την τοπική κουζίνα, ενώ δεν κρύβουν την αδυναμία τους για τα παραδοσιακά γλυκά του νησιού, το αμυγδαλωτό με την ψημένη πάστα αμυγδάλου και το γλυκό τυροπιτάκι.

athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...