Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Τίτλοι τέλους για "Glee" και "Grey's Anatomy"

Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για τους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών "Grey's Anatomy" και "Glee" να αποχαιρετήσουν το κοινό τους, μετά από δέκα και έξι σεζόν αντίστοιχα.

Διαβάσαμε:
"Τα δύο αγαπημένα τηλεοπτικά  "G" κλείνουν τον κύκλο τους. Η σειρά "Glee" ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση του έκτου κύκλου, ενώ το "Grey's anatomy" χάνει τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές του που πάνε για άλλες επιτυχίες.

Η φετινή χρονιά δεν μπήκε καλά για την σειρά του "Glee". Μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή του Cory Monteith, η παραγωγή αποφάσισε να την ολοκληρώσει στο τέλος του έκτου κύκλου. Το ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Fox, Kevin Raily, σε ομιλία του στην ένωση τηλεοπτικών κριτικών, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια αλλαγής αυτής της απόφασης."Αν βρούμε μια νέα ομάδα από ταλαντούχα παιδιά, ποιος ξέρει... Προς το παρόν θα επικεντρωθούμε στον πέμπτο και τον έκτο κύκλο".

Προβλήματα όμως έχει και έτερη αγαπημένη σειρά το "Grey's Anatomy". Ο Patrick Dempsey και η Ellen Pompeo ετοιμάζονται να την αποχαιρετήσουν στο τέλος της δέκατης σεζόν. Το αποκάλυψε ο σεναριογράφος Shonda Rhimes, σημειώνοντας ότι στην περίπτωση που αποχωρήσει η Pompeo, θα πρέπει να αλλάξει και ο τίτλος της σειράς, καθώς υποδύεται την Meredith Grey, απ΄ όπου και η ονομασία της.

Ωστόσο εξέφρασε την ελπίδα ότι το πρωταγωνιστικό δίδυμο δεν θα φύγει τελικά".



Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...