Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Η… αγωνία της Πόπης Τσαπανίδου

Μπορεί να έχει… κατεβάσει ρολά και να ξεκουράζεται, αλλά είναι λογικό μετά τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο η Πόπη Τσαπανίδου να αναρωτιέται τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν.

Η δημοσιογράφος αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και από τον Σεπτέμβριο θα βγαίνει μέσα από τη συχνότητα του STAR, αλλά εδώ και λίγες ημέρες τα δεδομένα στη ζώνη της έχουν αλλάξει. Πέρυσι στο ξεκίνημα της σεζόν η εκπομπή «Σκάι Τώρα» είχε να ανταγωνιστεί κυρίως το «Πρωινό mou» του MEGA, ενώ μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη την εκπομπή «F This» η εκπομπή της Τσαπανίδου σημείωσε απώλειες στην τηλεθέαση.

Την καινούργια σεζόν όμως, αν παραμείνει όπως είχαν σκεφτεί τα στελέχη του STAR την ίδια ώρα, δηλαδή από τις 10 έως τις 12, τότε απέναντί της η δημοσιογράφος θα έχει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αλλά και ό,τι εκπομπή αποφασίσουν να βγάλουν από το MEGA. Στο σημείο αυτό πάντως, αξίζει να σημειώσω ότι στο κανάλι της Μεσογείων σκοπεύουν να συνεχίσουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους και να μην την αντικαταστήσουν με κάποια ειδησεογραφική εκπομπή, όπως αυτή της Τσαπανίδου.

Ωστόσο, αυτό που έχει προβληματίσει τη δημοσιογράφο είναι πως είναι διαφορετικό να παίζεις εναντίον ενός δύσκολου αντιπάλου, όπως το ζευγάρι Γιώργος και Φαίη και ακόμα πιο δύσκολο όταν απέναντί σου έχεις και… καινούργιους αντιπάλους και μάλιστα μέσα από το brand name του MEGA. Προς το παρόν λοιπόν η Πόπη Τσαπανίδου κάνει διακοπές, αλλά είναι λογικό να αγωνιά για το τι πρόκειται να γίνει την καινούργια σεζόν.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχει οριστεί συνάντηση μετά τις 20 Αυγούστου ώστε η Πόπη Τσαπανίδου με τα στελέχη του STAR να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις και να δουν τι θα κάνουν για να φανούν δυνατοί στη μάχη απέναντι στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Γρηγόρης Μελάς / newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...