Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πάμε Πακέτο: Μια αληθινή ιστορία που έκανε όλους να ξεσπάσουν σε κλάματα

Τα καλύτερα σενάρια λέγεται ότι τα «γράφει» η ζωή. Το συγκεκριμένο «σενάριο» όμως, είναι πολύ δραματικό και δυστυχώς, οι αληθινές ιστορίες των πρωταγωνιστών τους έκαναν όλους τους παρευρισκομένους να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.


Η ιστορία του 25χρονου Άλκη και η εξέλιξή της θα μπορούσε να είναι μία δραματική ιστορία των παλιών «μελό» κινηματογραφικών ταινιών. Δυστυχώς όμως, είναι αληθινή και ίσως όπως αυτή να υπάρχουν κι άλλες πολλές. Ο 25χρονος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να βρει τη βιολογική του οικογένεια μέσα από το «Πάμε πακέτο».


Όπως είπε στην εκπομπή του ALPHA μετά το θάνατο των ανάδοχων γονιών του δεν έχει κανένα στον κόσμο, πέρα από τη σύντροφο και το 18 μηνών μωρό τους. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα όλη η οικογένεια σιτίζεται από την εκκλησία της περιοχής, καθώς και ο Άλκης και η σύζυγός του είναι άνεργοι. Αναζητώντας λοιπόν μία σανίδα σωτηρίας θα θελήσει να βρει τη βιολογική του οικογένεια, αλλά όπως θα διαπιστώσει οι γονείς και τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια του ζουν κι αυτά κάτω από τα όρια της φτώχειας. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία πως ενώ ήταν μικρά, ακόμα και όταν πήγαιναν να λάβουν τη Θεία Κοινωνία δεν άφηναν το κουτάλι από το στόμα τους γιατί αυτό ήταν κάτι φαγώσιμο και πεινούσαν πάρα πολύ! Η ιστορία αυτή μάλιστα όπως έμαθα είχε σαν αποτέλεσμα να δακρύσουν ακόμα και οι συντελεστές της εκπομπής, ενώ η Βίκυ Χατζηβασιλείου προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Για το λόγο αυτό μάλιστα η παρουσιάστρια κάνει έκκληση στους τηλεθεατές του «Πάμε πακέτο» να βοηθήσει όποιος μπορεί όχι μόνο τον 25χρονο, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της βιολογικής του οικογένειας.


Απόψε το βράδυ, στις 21:00, το «Πακέτο» που θα ανοίξει στον ALPHA θα συγκλονίσει με μία ιστορία που αν την παρακολουθούσαμε σε ταινία θα λέγαμε «υπερβολικά μελό». Δυστυχώς όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινή…


Γρηγόρης Μελάς / Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...