Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Τζένη Μπαλατσινού: «Έκλαψα πολύ αλλά μόνη μου»

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο πλευρό του συζύγου της, όταν εκείνος έδινε μάχη με την κατάθλιψη αλλά και το πώς το αντιμετώπισε μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Τζένη Μπαλατσινού.


«Σίγουρα όταν ένας άνθρωπος που είναι μέσα στο σπίτι σου παθαίνει κατάθλιψη, θα υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες. Δεν λέω ότι είμαι και ο Σούπερμαν, αλλά έπρεπε να είμαι δυνατή για να κρατήσω τις ισορροπίες και να στηρίξω, εκτός από τον Πέτρο, και τα παιδιά μας. 


Ήμουν τόσο απασχολημένη με διάφορα προβλήματα που ζητούσαν άμεση λύση, οπότε δεν είχα την πολυτέλεια να πάθω κατάθλιψη. Ποτέ δεν ξέρεις τι χημικές ενώσεις μπορεί να γίνουν μέσα στο κεφάλι του καθενός ή αν ένα πρόβλημα που περνάς τώρα, θα έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σου αργότερα», λέει ενώ αποκαλύπτει τι έκανε για να στηρίξει τον Πέτρο σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του. 

«Του έλεγα την αλήθεια. Η αλήθεια είναι και σκληρή αλλά και προστατευτική. Ίσως και να έχω μετανιώσει για πράγματα που του έχω πει, αλλά θεωρώ ότι όταν υπάρχει αγάπη και εκτίμηση ο άλλος μπορεί να κατανοήσει γιατί το λες. Ήμουν πάντα πολύ ειλικρινής, ακόμα και με τους φίλους μου και απαιτώ και από εκείνους να κάνουν το ίδιο. Σιχαίνομαι τις αυλές». Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα εξομολογήθηκε πως όλο αυτό το διάστημα ξέσπασε κλαίγοντας ενώ απομονώθηκε για να το αντιμετωπίσει! «Έκλαψα πολύ, αλλά μόνη μου.

Απομονώθηκα από τον κοινωνικό περίγυρο και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήθελα να δω κανέναν, δεν σήκωνα τα τηλέφωνα και δεν απαντούσα ούτε στην κολλητή παιδική μου φίλη. Όταν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, θέλω να το λύσω μόνη μου. Είμαι μοναχικός άνθρωπος. Μου αρέσει η ησυχία, η αφωνία και η απομόνωση. Δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει. Μπορεί να σε ακούσει – κάτι που είναι θετικό – αλλά τις λύσεις θα τις βρεις μόνος σου. Επίσης, με βοήθησε το γεγονός ότι είχα με πάρα πολλά πράγματα να ασχοληθώ και έπρεπε να αναλάβω έναν μεγάλο όγκο προβλημάτων. Αλλά αν με ρωτάς αν θα προτιμούσα τη ζωή μου τρία χρόνια πριν ή σήμερα, θα σου απαντούσα ότι κέρδισα πολλά πράγματα και προτιμάω το τώρα. Θεωρώ κάποιες στιγμές ευλογημένο τον εαυτό μου που μου ήρθαν έτσι στραβά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...