Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

H Φαίη Σκορδά οικοδέσποινα σε κοινό τραπέζι στη Θεσσαλονίκη.

Φανταστείτε μια τυπική σκηνή ελληνικού τραπεζιού μια Κυριακή περασμένης δεκαετίας. Όλοι μαζεύονται γύρω από το τραπέζι, με το ραδιόφωνο να παίζει χαμηλά μουσική και το σπίτι να πλημμυρίζεται από μυρωδιές ζεστού φαγητού.


Αυτό ακριβώς το για πολλά νοικοκυριά ξεχασμένο σκηνικό θέλησε το Fairy να αναβιώσει. Θέλησε να συνεχίσει την παράδοση, να ζωντανέψει τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης και να τονώσει τη δύναμη του κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού.

Έτσι, λοιπόν, το Fairy θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και θα στρώσει κυριακάτικα τραπέζια, σε μια προσπάθεια να θυμίσει σε όλους πως οι Κυριακές αξίζουν να είναι διαφορετικές με όλους όσους αγαπάμε.

Το ταξίδι ξεκίνησε. Tο πρώτο «Κυριακάτικο Τραπέζι από το Fairy» στρώθηκε στις 24 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη με οικοδέσποινα τη Φαίη Σκορδά. Στο εστιατόριο «Μαϊάμι» , οικογένειες και φίλοι –νικητές του διαγωνισμού «Το Fairy στρώνει τα Κυριακάτικα Τραπέζια»- απόλαυσαν γεύσεις που επιμελήθηκε το Chef's Club και ξαναθυμήθηκαν πόσο σημαντικό είναι να περνάς στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς γύρω από το τραπέζι.

Από τη Θεσσαλονίκη το ταξίδι παρέα με το Fairy και καλό φαγητό θα συνεχιστεί σ' όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας την τοπική κουζίνα και δίνοντας την αφορμή για καλή παρέα και στιγμές οικογενειακής χαράς γύρω από το τραπέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...