Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όταν ήθελα να κάνω παιδί, δεν το κατάφερα»

«Είχα ατυχία κι έτσι είπα να το ξεχάσω. Τώρα, άμα δεν το προσέξω και "κάτσει", μακάρι να κάτσει, τι να πω!»

Για την προσωπική της ζωή, την απιστία, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, καλεσμένη στο «Πρωινό Mou», το πρωί της Τρίτης.


«Στον πρώτο γάμο μου δεν είχα συνειδητοποιήσει και πολλά πράγματα, δεν ήμουν έτοιμη. Τώρα νομίζω ότι στηρίζω τη σχέση περισσότερο, αυτή είναι η διαφορά», είπε η ηθοποιός σχετικά με τα όσα «έμαθε» από τους δύο γάμους που έχει κάνει, ενώ για την απιστία, την οποία, όπως η ίδια έχει δηλώσει, βίωσε και μάλιστα από γνωστή της γυναίκα, ανέφερε: «Εντάξει, το διαχειρίστηκα άσχημα. Πώς, δηλαδή, ψύχραιμα; Δεν μιλάμε πια. Όχι δεν μιλάω στην άλλη, απλά αδιαφορώ. Ξέρετε τι; Ίσως δεν φταίει και κανείς τελικά, ίσως φταίει η σχέση που δεν είναι καλή και μπαίνει ένα τρίτο πρόσωπο».

Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει ένα παιδί ή για το αν της είχε παρουσιαστεί η επιθυμία παλιότερα; «Δεν ξέρω ρε συ Πέτρο... Αυτό το "ρολόι" που λένε μπορεί να υπήρξε, αλλά πλέον νομίζω ότι είναι δύσκολο. Είναι αργά πια. Είμαι, πρώτον, και από τις γυναίκες αυτές που δεν τις ένοιαζε και, δεύτερον, όταν κάποια στιγμή και με ένοιαξε και μου έτυχε, δεν το κατάφερα. Είχα ατυχία κι έτσι είπα να το ξεχάσω. Τώρα, άμα δεν το προσέξω και "κάτσει", μακάρι να κάτσει, τι να πω!», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...