Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχώρησε από ταινία στο μισάωρο, αφού πρώτα έκανε φασαρία

Με άψογα μαλλιά και έντονο μακιγιάζ εμφανίστηκε στα Village Cinema του The Mall  η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχοντας για παρέα μια φίλη της. Σύμφωνα με το Αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR... επέλεξαν να δουν την ταινία “The Hunger games 2”, αλλά απ’ ότι φαίνεται η ταινία δεν πληρούσε τις προσδοκίες της παρουσιάστριας με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να φύγει στο πρώτο μισάωρο.

Το βράδυ της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου, γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε μια καλή της φίλη και “τράβηξαν” για το γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με σκοπό να δουν μια ταινία καθώς το κρύο ήταν τσουχτερό και πολλοί προτιμούν το σινεμά από τις βραδινές εξόδους και τα ποτά.

Οι δυο τους έφτασαν αργοπορημένες στην αίθουσα όπου παιζόταν η ταινία. Μόλις είχαν τελειώσει τα προσεχώς και ήταν λίγο πριν σβήσουν τα φώτα για να ξεκινήσει η προβολή. Η παρουσία τους έγινε ιδιαιτέρως αισθητή καθώς τα γέλια τους ήταν δυνατά, ενώ δε σταματούσαν να συζητάνε και να μιλούν φωναχτά κάνοντας φασαρία και ενοχλώντας τους υπολοίπους που πήγαν πραγματικά για να δουν την ταινία. Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να γίνουν αντιληπτές ακόμη και από αυτούς που δεν τις είχαν εντοπίσει κατά την είσοδό τους και να τις κοιτάζουν περίεργα στα όρια της παρατήρησης. Κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι τελικά δεν ήθελαν στην ουσία να δουν ταινία αλλά να πουν τα νέα τους. Χωρίς να παρακολουθήσουν την ταινία σηκώθηκαν στο μισάωρο και αποχώρησαν από την κινηματογραφική αίθουσα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ντυμένη με casual look, κολάν μαύρο, μπότες ίσιες και το μπουφανάκι της πάντα σε χρώμα ροζ που είναι και το αγαπημένο της. Ήταν βαμμένη και χτενισμένη και πήγε σινεμά αμέσως μετά το τηλεοπτικό γύρισμα για τις εορταστικές εκπομπές του "Μες την Καλή Χαρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...