Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«Η Mάχη των φύλων»: Γάμος και συγκατοίκηση

«Η Mάχη των φύλων»  την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, στις 22:30 στον Alpha με θέμα "Γάμος και συγκατοίκηση"


Η «Μάχη των φύλων», μέσα από ένα κύκλο έξι εκπομπών, κλείνει το μάτι στη φωτεινή αλλά και σκοτεινή πλευρά  των σχέσεων και μας θυμίζει καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει και θέλουμε να θυμόμαστε ή… να ξεχάσουμε. Ο έρωτας, το φλερτ, η συγκατοίκηση, ο γάμος, η απιστία, οι κόντρες, οι αντροπαρέες και οι γυναικοπαρέες γίνονται αφορμή για γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως.


Σε κάθε εκπομπή, ένα διαφορετικό θέμα «μάχης» μεταξύ ανδρών και γυναικών θα ξετυλίγεται μέσα από συνεντεύξεις καλεσμένων, χιουμοριστικά σκετς και stand up comedy.

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 22:30, το πεδίο μάχης αντρών-γυναικών είναι ο γάμος κι η συγκατοίκηση. Η δεύτερη «Μάχη» έρχεται με stand up comedy, συνεντεύξεις, και ανατρεπτικά σκετς που φωτίζουν την αστεία πλευρά των δυσκολιών στη συμβίωση αντρών και γυναικών, πριν και μετά τον γάμο. Ποιο είναι το πιο σωστό που μπορεί να πει κανείς ώστε ν’ αποφύγει τη σύγκρουση; Πώς φαντάζονται οι άντρες την ιδανική γυναίκα για συγκατοίκηση; Πώς δεν πρέπει να κάνουμε πρόταση γάμου; Τι πραγματικά σκέφτεται ένα ζευγάρι κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου και δεν το ομολογεί; Ο παντρεμένος Γιάννης Στάνκογλου και η single Μαρία Κωνσταντάκη μοιράζονται τις ιστορίες και τις απόψεις τους πάνω στη συμβίωση μεταξύ αντρών και γυναικών. Οι δυο καλεσμένοι ανεβαίνουν στη σκηνή της «Μάχης των φύλων» για να δώσουν τη δική τους πνοή πάνω στις αντιθέσεις ενός ζευγαριού ενώ μέσα από ένα σκετς-έκπληξη δίνουν φως μία και καλή στο μυστήριο του Twilight – με ποιον θα συγκατοικούσε η Μπέλα; Με τον Βρυκόλακα ή τον Λυκάνθρωπο; Όλα αυτά κι άλλα πολλά σ’ ένα επεισόδιο που τελειώνει όπως οι καλύτερες ελληνικές ταινίες: με γάμο.

Μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό, δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και μαζί του οι Εύη Δόβελου, Έφη Καραγιάννη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ερμόλαος Ματθαίου και Ζήσης Ρούμπος.

Σενάριο: Χριστίνα Μητροπούλου, Γιώργος Χατζηπαύλου, Γιώργος Β. Φειδάς
Σκηνοθεσία: Θανάσης Νάσκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...