Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ράδιο Αρβύλα: «Ξεχάστε τις ρουβίτσες, ήρθαν οι λατσίτσες...»

Τι ήταν αυτό πάλι; Γεννεές δεκατέσσερες πέρασαν για ακόμα μια φορά οι «Ράδιο Αρβύλα» τον διευθυντή τους Γιάννη Λάτσιο, με αφορμή αυτή τη φορά την παρουσία του ως κριτή στο «Dancing with the stars» και κυρίως τα άκρως κολλακευτικά σχόλια που ακούστηκαν στο πρόσωπό του από πρωινές και μεσημβρινές εκπομπές.

Όπως είπαν και με σχετικό σποτάκι, «η τρέλλα της... Λατσιομανίας χτύπησε το Πανελλήνιο». Όπως τόνιζαν, «όλοι οι διαγωνιζόμενοι παρακαλούν μια κριτική από τα σαρκώδη χείλη του». Και πέταξαν και την κορυφαία ατάκα: «Ξεχάστε τις ρουβίτσες, τώρα ήρθαν οι λατσίτσες...».

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι, με αφορμή την παρουσία της Ευγενίας Μανωλίδου ως διαγωνιζόμενης στο χορευτικό ριάλιτι, ο Κανάκης και η παρέα του προέβλεψαν ότι σύντομα οι διευθυντές του ΑΝΤ1 πέρα από κριτές θα αρχίσουν να είναι και αυτοί συμμετέχοντες στις εκπομπές του σταθμού.

Και είπαν το κορυφαίο. Ότι δηλαδή ο Γιάννης Λάτσιος θα εμφανιστεί στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», θα τον ρωτήσει ο Ψινάκης «ποιο είναι το ταλέντο σας» και θα απαντήσει: «Παντρεύομαι και χωρίζω με μεγάλη τηλεοπτική κάλυψη»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...