Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Γιάννης Λάτσιος: Ο… αυστηρός κριτής!

Ενώ η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται ήδη στην Ταϋλάνδη και λιάζει το κορμί της στις παραλίες της περιοχής, ο Γιάννης Λάτσιος έκανε το… ντεμπούτο του μπροστά από τις κάμερες στο χθεσινό «Dancing with the stars».

Φαίνεται ότι χώρισε από την Ελένη Μενεγάκη και θέλησε να δείξει ότι έχει κι αυτός τα φόντα για να τα… πει μπροστά από τις κάμερες!!! Αμ δεν τα έχει όμως!!!! Η πρώην κ. Λάτσιο τα καταφέρνει σαφώς καλύτερα!!! Εσείς έχετε συνηθίσει να βρίσκεστε πίσω από ένα γραφείο σαν γνήσιος τεχνοκράτης, όμως το στυλάκι δεν αρέσει καθόλου στους τηλεθεατές.

Πολύ σοβαρά πήρατε το νέο σας ρόλο και σας βγαίνει μια ξινίλα… Είπαμε κριτής ναι, αλλά όχι δάσκαλος. Σιγά πια ένα χαλαρό talent show είναι δεν θα λύσετε και το Μεσανατολικό!!!

Ο κ. Λάτσιος όμως μάλλον δε συμφωνεί μαζί μας. Γι’ αυτό και το επτά και το έξι έδιναν και έπαιρναν στη βαθμολογία του, ενώ με ύφος δασκαλίστικο σε ερώτηση της Ζ. Μακρυπούλια αν δεν τους έχουν δώσει το 9 και το 10 στις κάρτες που βαθμολογούν είπε: «Ένας καθηγητής μου έλεγε ότι το 8 είναι για τους άριστους, το 9 για μένα και το 10 για το Θεό»!!! Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στη συνέχεια…

Μάλιστα ο κ. Λάτσιος ήταν ιδιαίτερα αυστηρός και με την παρουσιάστρια και με τους συναδέλφους του κριτές και προς Θεού μη και τον διέκοπτε κανείς… Έπαιρνε ένα ύφος αυστηρό, αυστηρό που σου πάγωνε το αίμα!!!

Τι να πει κανείς! Είπε και ο Γ. Λάτσιος να γίνει φίρμα στην tv, αλλά η πρώτη απόπειρα κρίνεται αποτυχημένη. Χαλαρώστε καλέ λίγο, σκάστε και κανένα χαμογελάκι, τι σοβαρότητα είναι αυτή;;;

Δείτε την κριτική που έκανε ο Γ. Λάτσιος στους… διαγωνιζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...