Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Και στην Ελλάδα η σειρά «Ρacific»


Η νέα μίνι σειρά «Ρacific» των Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τομ Χανκς και Γκάρι Γκέτζμαν έρχεται στην Ελλάδα. Η καλωδιακήσυνδρομητική Νova θα προβάλλει από τις 26 Απριλίου (Δευτέρα) και κάθε εβδομάδα δύο επεισόδια τη φορά από το novacinema1. Σε ελεύθερη μετάδοση θα προβληθεί το φθινόπωρο από τον Αntenna.
Η νέα σειρά «Ρacific», 10 επεισοδίων, έρχεται 9 χρόνια μετά την άλλη παραγωγή «Βand of Βrothers» των τριών φίλων και συνεργατών. Σε αντίθεση με την προηγούμενη που εστίαζε στις μάχες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου επί ευρωπαϊκού εδάφους αρχίζοντας με την Απόβαση στη Νορμανδία, η νέα πολεμική σειρά- λέγεται ότι κόστισε περίπου 250 εκατ.
δολάρια- εστιάζει στον πόλεμο των ΗΠΑ στο μέτωπο του Ειρηνικού.
Στις ΗΠΑ, η σειρά «Ρacific» προβάλλεται ήδη κάθε Κυριακή από το αμερικανικό δίκτυο ΗΒΟ και θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαΐου. Μέσα από τα επεισόδια του σίριαλ ξετυλίγονται οι ιστορίες μιας ομάδας αμερικανών πεζοναυτών που δίνουν τη δική τους μάχη εναντίον των Γιαπωνέζων. Το σενάριο βασίζεται στα απομνημονεύματα των πεζοναυτών Γιουτζίν Σλετζ και Ρόμπερτ Λέκι- είναι και κεντρικοί ήρωες της σειράς- και περιλαμβάνονται μερικές από τις σημαντικότερες μάχες που έκριναν την έκβαση του πολέμου, όπως της Οκινάβα και της Ίβο Τζίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...