Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Το «καλό» Ελληνικό όνομα


Απόψε στις 23.00 ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν με μια αποκλειστική έρευνα για την εικόνα της Ελλάδας στον κόσμο. Πόσο άλλαξε η εικόνα της Ελλάδας στα μάτια των ξένων τους τελευταίους μήνες της; Έχασε η χώρα μας τη φήμη που είχε κερδίσει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες; 

Στην εκπομπή μιλούν ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος ο οποίος αποκαλύπτει το σχέδιό του να βγάλει την Ελλάδα από την αφάνεια. Ακόμα, η εκπομπή ερευνά τι ενδέχεται να κρύβεται πίσω από τα προσβλητικά πρωτοσέλιδα του γερμανικού περιοδικού Focus.

Αμέσως μετά, στην Σοφία Παπαϊωάννου μιλά αποκλειστικά ο Γιοάχιμ Στάρμπαττυ, ο επικεφαλής κι εμπνευστής των Γερμανών καθηγητών που προσέφυγαν στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Καρλσρούης με σκοπό να κριθεί αντισυνταγματική η βοήθεια που δίνει η Γερμανία, αλλά και ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ελλάδα, ο οποίος εξηγεί στους Νέους Φακέλους γιατί η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη. 

Τέλος, ο Λουκάς Χρηστίδης, ο Έλληνας κατάσκοπος που πέρασε 30 χρόνια στις πιο σκληρές φυλακές της Αλβανίας, μιλά στον Αλέξη Παπαχελά για την ιστορία του, ανατρέχοντας στα δύσκολα χρόνια της εξορίας για χάρη της πατρίδας.
Μην ξεχνάτε, μετά το τέλος της εκπομπής να μπείτε στο www.folders.gr, όπου θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα κείμενα από τις έρευνες των «Νέων Φακέλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...