Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Οκτώ νέες σειρές εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ

Οκτώ νέες σειρές έχει εξασφαλίσει ο ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Βραβευμένα, επιτυχημένα σίριαλ, αλλά και  νέοι κύκλοι σειρών που έχουν αγαπηθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.
  
Εφηβικά καρδιοχτύπια και νέοι έρωτες, επικίνδυνοι εγκληματίες, φόνοι, διαλευκάνσεις αλλά και μία γυναίκα που ...μεταμορφώνεται πρωταγωνιστούν στις νέες σειρές που έρχονται σύντομα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Californication

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειρά μόνο από το ΣΚΑΪ.
Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου η οικογένεια Moody βρισκόταν στη γαμήλια δεξίωση. Η Karen εγκαταλείπει τον Μπιλ και  φεύγει με τον Hank σε ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.
Μήπως αυτό ήταν ένα όνειρο; Ο  Hank δεν ονειρευόταν, ξύπνησε ένα πρωί και δίπλα του είχε πραγματικά την Karen. Τώρα όμως, πρέπει να βρει τρόπο να διατηρήσει αυτή τη σχέση.
Ο δρόμος της ευτυχίας για τον Hank και την Karen  θα είναι δύσκολος και μακρύς. Όλη η οικογένεια μετακομίζει στο σπίτι του  Hank και  η ηρεμία τους διαταράσσεται από την δεκαεξάχρονη κόρη του Μπίλ, Becca, η οποία στον πρώτο κύκλο αποπλάνησε και έκλεψε το χειρόγραφο του Hank και τώρα ισχυρίζεται πως αυτή είναι η συγγραφέας. Η  Karen έχοντας έντονες  τύψεις για την Becca, δένεται ακόμα περισσότερο μαζί της, κάνοντας τον Hank να ανησυχεί ακόμη περισσότερο για το κρυμμένο μυστικό του. 


NCIS:

Στον επικίνδυνο κόσμο του   ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, το  τμήμα του  NCIS έχει αναλάβει  τη σύλληψη των πιο  επικίνδυνων εγκληματιών που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια. Προσπαθώντας να πιστοποιήσουν πλαστά στοιχεία  και χρησιμοποιώντας  την πιο προηγμένη τεχνολογία, αυτή η ομάδα, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους  προσπαθεί να πετύχει τους δύσκολους  στόχους τους.
Ο ειδικός πράκτορας " G"  είναι ένας ...χαμαιλέοντας που μεταμορφώνεται  σε οτιδήποτε, και μπορεί να διεισδύσει στον εγκληματικό υπόκοσμο. Ο συνεργάτης του είναι ο ειδικός πράκτορας SAM Hanna, ένας  πρώην αξιωματικός του Αμερικανικού ναυτικού  με  πλούσια δράση και πείρα από τις επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.
 Η  ισχυρή ομάδα του  NCIS ενισχύεται με την  ειδική πράκτορα Kensi Blye, την  εξαιρετικά έξυπνη κόρη ενός  ναυτικού  που πηγαίνει στην υπηρεσία με την ιδιότητα της ψυχολόγου.
Οπλισμένη με τον πιο πρόσφατο τεχνολογικό εξοπλισμό και αποφασισμένη να πατάξει το έγκλημα, αυτή η σφιχτοδεμένη ομάδα στηρίζεται στους ανθρώπους της για να κάνει αυτό που είναι απαραίτητο για να προστατεύσει τα εθνικά συμφέροντα.

Good Wife

Η σειρά Good Wife αφορά  μια σύζυγο και μητέρα που μετά  την δημόσια διαπόμπευση του πολιτικού συζύγου της –ο οποίος μπαίνει στη φυλακή  μετά από πολιτικό σκάνδαλο - αναλαμβάνει τα ηνία της ζωής και της οικογένειάς της .
Κάνοντας στην άκρη  την προδοσία τη δημόσιας ταπείνωσης που προκαλείται από το σύζυγό της, Peter, η  Alicia Florrick  ξαναμπαίνει στον εργασιακό στίβο  ως συνήγορος  υπεράσπισης σε μια μεγάλη δικηγορική εταιρία. Εκεί ξανασυναντιέται με τον παιδικό της φίλο  Gardner.
Κερδίζοντας καθημερινά όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση  η Alicia μεταμορφώνεται από την αμήχανη περιφρονημένη σύζυγο του πολιτικού σε μια δυναμική  γυναίκα.




Melrose



Σε ένα κομψό συγκρότημα κατοικιών  σε μια  γειτονιά του Λος Άντζελες, η σειρά παρακολουθεί τις ζωές και τις σχέσεις μιας διαφορετικής ομάδας νέων ηλικίας  20 και κάτι.  Η Sydney  Andrews (Laura Leighton) είναι η όμορφη   σαραντάρα ιδιοκτήτρια που έχει ένα καθοριστικό ρόλο στις ζωές όλων των ενοικιαστών  της και ειδικά στη ζωή του  όμορφου  David  Breck (Shaun Sipos). H Sydney διατηρεί ερωτική σχέση με τον David   παρά την ταραχώδη ιστορία της με τον πατέρα του, Δρ Michael Mancini (Thomas Calabro).
Ένας άλλος ένοικος του Melrose είναι  και η  ισχυρή πολιτική αρθρογράφος Ella Simms (Katie Cassidy) που ενώ υπήρξε πολύ φίλη με την Sydney , η φιλία τους καταστράφηκε όταν η  Sydney απείλησε να διώξει την Ella και να καταστρέψει τη σταδιοδρομία της. Η  Sydney έπαιξε επίσης έναν κεντρικό ρόλο στη σταδιοδρομία του  Auggie Kirkpatrick (Colin Egglesfield). Αφότου συναντήθηκαν σε μια συνεδρίαση των  Aνώνυμων A, έγιναν επιστήθιοι φίλοι  και η Sydney τον βοήθησε να γίνει  πολύ πετυχημένος αρχιμάγειρας.

Ο τέταρτος κύκλος της βραβευμένης με  ΕΜΜΥ δραματικής σειράς  “Dexter” .

Ο Dexter είναι εγκληματολόγος στο Τμήμα Ερευνών της Αστυνομίας του Μαϊάμι. Φροντίζει την αδερφή του και τη σύντροφό του, μια μητέρα δύο παιδιών που τον λατρεύουν. Ο Dexter έχει βέβαια και μια δεύτερη ζωή, που ξεκινά μόνο αφού πέσει η νύχτα. Ακολουθώντας τα βήματα του θετού του πατέρα, έχει αναλάβει να αποδίδει δικαιοσύνη, σύμφωνα με το δικό του κώδικα: καταδιώκει όσους ο νόμος δεν μπόρεσε να φυλακίσει, και παίρνει αιματηρή εκδίκηση για κάθε ατιμώρητο έγκλημα. 



"CSI, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ"

Η ομάδα της Νέας Υόρκης επιστρέφει για πέμπτη σεζόν, αποκαλύπτοντας πολλά για την προσωπική ζωή των ντετέκτιβ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
 Ο βίαιος και σκοτεινός κόσμος των ντετέκτιβ της Υπηρεσίας Εξιχνίασης Εγκλημάτων ξεδιπλώνεται στην οθόνη, καθώς η ομάδα του CSI χρησιμοποιεί τις καλύτερες επιστημονικές και τεχνικές μεθόδους τόσο στα εργαστήρια όσο στον τόπο του εγκλήματος για να λύσει τους γρίφους και να συλλάβει τους εγκληματίες.
 Ο ντετέκτιβ Μακ Τέιλορ ηγείται της ομάδας της Νέας Υόρκης και είναι πλήρως αφοσιωμένος στη δουλειά του. Ένας δυναμικός ντετέκτιβ, ο οποίος πιστεύει πως όλα συνδέονται μεταξύ τους και κάθε άνθρωπος κρύβει μία ιστορία, παλεύει μέχρι το τέλος για να λύσει μία υπόθεση.
 Η συνεργάτης του Στέλλα Μπονασέρα, μία μορφωμένη και πολυταξιδεμένη ντετέκτιβ μοιράζεται το πάθος του για τη δουλειά. Έχει μία ακαταμάχητη επιθυμία να βρίσκει απαντήσεις για τα θύματα των βίαιων εγκλημάτων, το οποίο οφείλεται στο δικό της άγνωστο παρελθόν. Μαζί, καθοδηγούν μία ομάδα ειδικών, προσπαθώντας να βρουν απαντήσεις στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.
Παίζουν: Γκάρι Σινίζ (Ντετέκτιβ Μακ Τέιλορ), Μελίνα Κανακαρίδης (Ντετέκτιβ Στέλλα Μπονασέρα), Καρμίνε Τζιοβινάτσο (Ντάνι Μέσερ), Άννα Μπέλκναπ (Λίντσεϊ Μονρόε), Χιλ Χάρπερ (Δρ. Σέλντον Χοξ), Έντι Καχίλ (Ντετέκτιβ Ντον Φλακ) κ.α.

 Ο ένατος κύκλος του  «CSI, Λας Βέγκας: στον τόπο του εγκλήματος»

Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας εξιχνίασης εγκλήματος, αναζητά τους ενόχους, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος για να λύσουν το μυστήριο.
Πρωταγωνιστούν: Γουίλιαμ Πίτερσεν (Τζιλ Γκρίσομ), Μαργκ Χέλγκενμπέργκερ (Κάθριν Γουίλοους), Γκάρι Ντούρνταν (Γουόρικ Μπράουν), Τζορτζ Ιντς (Νικ Στόουκς), Πολ Γκιλφόιλ (Τζιμ Μπρας). Ρόμπερτ Ντέιβιντ Χολ (Άλμπερτ Ρόμπινς), 

Στον έβδομο κύκλο η ομάδα από το «CSI, Μαϊάμι: Στον τόπο του εγκλήματος» όπου η ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων αναζητά τους ενόχους μέσα στον πλούτο, την αφθονία και τους γρήγορους ρυθμούς του Μαϊάμι.
Η καλύτερη ομάδα στη Νότια Φλόριντα, με αρχηγό τον Οράσιο Κέιν, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες εγκληματολογικές και αστυνομικές μεθόδους για να διαλευκάνει τα αιματηρά μυστήρια μέσα στις τροπικές περιοχές του Μαϊάμι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...