Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αννα και Νίκη Βίσση στο "Μίλα μου βρώμικα"

Το «ατύχημα» της Αννας Βίσση με το ποδήλατο, η αμνησία και η αδερφή της Νίκη στο πλευρό της στην TV! Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια θα έπαιρνε μέρος στη σειρά της φίλης της Μυρτώς Κοντοβά «Μίλα μου βρώμικα» (άλλωστε, η Μυρτώ έχει γράψει και τους στίχους της επιτυχίας της Αννας «Στην πυρά»), που θα παιχτεί απόψε, στις 22.00, από το Mega. Πολλά είχαν ακουστεί για τον ρόλο που θα ενσάρκωνε η δημοφιλής τραγουδίστρια. Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό ήταν ότι στο πλευρό της Αννας στο τηλεοπτικό πλατό θα κάνει και ένα πέρασμα η αδερφή της, Νίκη Βίσση.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Αννα κάνει ποδήλατο και παθαίνει ένα ατύχημα. Η αδερφή της θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο. Εκεί ο γιατρός Σάκης Μπουλάς θα την περιθάλψει και θα την εξετάσει. Αυτό το ατύχημα θα της δημιουργήσει μια σύγχυση προσωπικότητας. Αντί για τον εαυτό της, θα νομίζει ότι είναι η... Μαρία Φαραντούρη.

Αντί για ελληνικά, θα μιλάει κυπριακά και με έναν μαγικό τρόπο θα βρεθεί στο μαγαζί του Bar Bar, «Δήμος». Από εκεί που δεν είχε κόσμο, όταν θα ανέβει να τραγουδήσει την επιτυχία της «Στην πυρά» -και αυτή σε κυπριακή βερσιόν- το μαγαζί θα πάρει φωτιά. Η ίδια η Αννα δήλωσε για την εμπειρία της ως ηθοποιός, δίχως ωστόσο να αποκαλύψει τίποτα για τον ρόλο της: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έπαιξα στο “Μίλα μου βρώμικα”. Ηταν πολύ ωραία εμπειρία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...