Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Η Nova, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά οδηγώντας τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό πεδίο. Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση της χώρας, παρουσίασε τη στρατηγική και την εμπορική της πολιτική, για την υπηρεσία Nova High Definition (HD),που θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2010.

Όταν σήμερα ξεκινά δειλά-δειλά στη χώρα μας η μετάβαση από την επίγεια αναλογική στην επίγεια ψηφιακή μετάδοση, η Νova, κάνει το επόμενο βήμα, παρουσιάζοντας ένα πλήρες τηλεοπτικό μπουκέτο υψηλής ποιότητας, σε High Definition. Το μπουκέτο HD της Nova, καλύπτει τις τηλεοπτικές ανάγκες όλης της οικογένειας, με νέες παραγωγές ταινιών, σύγχρονες σειρές και αθλητικά γεγονότα υψηλού ενδιαφέροντος και αρχικά θα περιλαμβάνει 3 κανάλια:

· Το κανάλι novacinema HD, θα προβάλει από τον Σεπτέμβριο του 2010 τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ (Disney, Warner Bros, Columbia, Universal, Paramount, FOX, MGM), όλους τους μεγάλους προμηθευτές προγράμματος του εξωτερικού (HBO, Lionsgate) και όλους τους διανομείς στην Ελλάδα (Odeon, Village, AudioVisual, Spentzos,Hollywood Entertainment).

· Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον έναν αγώνα της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης θα περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεωνChampions League και Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1και άλλα αθλήματα.

· Το μπουκέτο υψηλής ευκρίνειας της Nova ολοκληρώνεται με το Eurosport HD, τo μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ΗD αθλητικό κανάλι, που μεταδίδει πάνω από 100 διαφορετικά σπορ. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Australian Open, French Open, US Open, Tour de France,Sony Ericsson WTA Tour, ATP Tour, Athletics European Championships, FIA WTCC, FIA Formula2 Championship, SuperbikeWorld Championship, Supersport World Championship, Snooker, Golf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...