Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η Γκιουμούς σε κίνδυνο!

Η Γκιουμούς, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βάλει τη δουλειά της σε μια τάξη και έρχεται αντιμέτωπη με ένα αναπάντεχο κίνδυνο. Μετά από πολλή προσπάθεια, καταφέρνει να πάρει δάνειο από την τράπεζα, νοικιάζει ένα εργαστήριο ραπτικής και ξεκινάει να δουλεύει με μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο Μεχμέτ τη συναντά ακόμη μια φορά και της προτείνει να την βοηθήσει πιστεύοντας ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει μόνη της! Η Γκιουμούς εκνευρίζεται που την αμφισβητεί και καταλήγουν σε καβγά.

Ο Ταρίκ δεν βλέπει με καλό μάτι την εξέλιξη του Μεχμέτ στην εταιρεία και αυξάνει την προσωπική του περιουσία σε βάρος της οικογενειακής επιχείρησης. Οι εξελίξεις αυτές ενοχλούν τον Μεχμέτ και τον Ονούρ και στον καβγά που ξεσπά μέσα στην οικογένεια, ο Ονούρ χάνει την ψυχραιμία του και αποκαλύπτει σε όλους ότι είναι ο πραγματικός πατέρας της Ντεφνέ.

Η Σερέφ κάνει τα πάντα για να ξεχάσει ο γιος της την Γκιουμούς. Την ώρα που η Γκιουμούς είναι χαρούμενη για το εργαστήριό της, αντιμετωπίζει έναν πυροβολισμό στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...