Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

TA SCREAM AWARDS 2010, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ NOVA

Cover of "Avatar (Two-Disc Blu-ray/DVD Co...Cover via AmazonΓια άλλη μια χρονιά οι συνδρομητές της nova, της πρώτης ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα, θα απολαύσουν στο novacinema1, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, τα μοναδικά Scream Awards

Την Παρασκευή 5/11 στις 23:00, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν σε αποκλειστική μετάδοση, τις καλύτερες παραγωγές στα είδη τρόμου, επιστημονικής φαντασίας και κόμικς στις 27 μοναδικές κατηγορίες που δεν θα αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο.

Η λαμπερή βραδιά των Scream Awards 2010, που διοργανώνει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Spike, περιλαμβάνει απαστράπτουσες παρουσίες, δημοφιλείς σταρ αλλά και serial killers, σούπερ ήρωες sci-fi και αιμοδιψείς κακοποιούς, που κόβουν την ανάσα. «Alice in Wonderland», «Avatar», «District 9», «Inception», «Iron Man 2», «The Twilight Saga: Eclipse» είναι μερικές από τις υποψήφιες ταινίες στα φετινά βραβεία.

Η nova, για τους fan του είδους, έχει εξασφαλίσει και θα προβάλει τους επόμενους μήνες μέσα από τα κανάλια novacinema, όλες τις υποψήφιες ταινίες των μοναδικών αυτών βραβείων σε πρώτη και αποκλειστική τηλεοπτική προβολή.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...