Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Γκιουμούς και Μεχμέτ ξανά μαζί!

Γκιουμούς και Μεχμέτ ξανά μαζί! Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς GUMUS του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς, παρά τις δυσκολίες του τελευταίου καιρού, επιτέλους τα βρίσκουν. Ο Μεχμέτ πηγαίνει την Γκιουμούς στο νοσοκομείο και περιμένει με αγωνία, ώσπου του ανακοινώνουν ότι η σφαίρα δεν την τραυμάτισε, παρ' όλα αυτά δεν φεύγει από το πλευρό της, ούτε στιγμή.

Η Σερέφ επιμένει και προσπαθεί να κρατήσει τον γιο της μακριά απ'την Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ όμως πείθει τη Γκιουμούς και την παίρνει μαζί του στην έπαυλη. Όλοι χαίρονται με τη παρουσία της, η Πινάρ οργανώνει πάρτυ για την επιστροφή της Γκιουμούς, ενώ η Σερέφ είναι η μόνη δυσαρεστημένη με αυτή την εξέλιξη. Εντωμεταξύ αποκαλύπτεται τελικά ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από την απόλυση της Γκιουμούς και όλοι - με πρώτο από όλους Μεχμέτ Φικρί - καταδικάζουν την πράξη της. Ο Μεχμέτ προειδοποιεί τη μητέρα του να μείνει μακριά από τη γυναίκα του.

Ο Μπερκ, συνειδητοποιεί την κακή εξέλιξη που έχει πάρει η ζωή του, μετανιώνει και ψάχνει τρόπο να γυρίσει στο σπίτι. Ο Μεχμέτ καλεί τον Ταρίκ και του ανακοινώνει την απόλυσή του από τον Όμιλο Σάντογλου. Εκείνος θυμώνει και απειλεί τον Μεχμέτ. Η Γκιουμούς, είναι ενθουσιασμένη γιατί αναλαμβάνει την πρώτη της δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...