Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

KISMET: Ένα τηλεφώνημα θα φέρει τα πάνω κάτω.

KISMET και σήμερα Πέμπτη από τον ΑΝΤ1 και μέρα με τη μέρα, η ένταση μεταξύ της Λάμια και της Μάκμπουλε μεγαλώνει. Η Λάμια, δεν μπορεί να αντέξει πια την υστερία της φίλης της. 

Η δύσκολη φιλοξενία τελειώνει και ενώ ετοιμάζονται να επιστρέψουν, η Μάκμπουλε, ακούει απ' το στόμα του ίδιου του Σαΐμπ μια αλήθεια που θα την ενοχλήσει… 

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αποφασίζει να παίξει στον Τζεμίλ ένα παιχνίδι. Θα μείνει στο σπίτι του και θα τον έχει εκεί περιορισμένο, μέχρι να γίνει ο γάμος τους. Ο Τζεμίλ προς το παρόν δεν αντιδράει σ' αυτή την απόφαση. 

Στο μεταξύ ο Κενάν απομονώνεται και αφιερώνεται ολοκληρωτικά στη μουσική. Οι γυναίκες της ζωής του και κυρίως η Λάμια, του δίνουν την έμπνευση που χρειάζεται. Όμως, ένα τηλεφώνημα θα φέρει τα πάνω κάτω. 

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, που αναφέρεται σε μια νυχτερινή περιπέτεια του Κενάν, πέφτει σαν βόμβα. Μόλις το μαθαίνει η Τζαβιντάν, γίνεται έξω φρενών. Την ίδια ώρα η Μάκμπουλε υποφέρει. Κατηγορεί για όλα τη Λάμια και καταστρώνει ένα φρικτό σχέδιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...