Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ MEGA!


UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via Wikipedia
Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, μόνο στο MEGA, ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί στο Champions League
  • Στις 19:30 μη χάσετε τον αγώνα ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σε απευθείας μετάδοση από την Ρωσία. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
  • Στις 23:45 ακολουθεί ο αγώνας ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
 Από τις  18:45 παρακολουθήστε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» , με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 21:30, δείτε ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Ρούμπιν με τον Παναθηναϊκό ενώ από τις 23:20 ακολουθεί και πάλι η «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» με τους άλλους αγώνες της βραδιάς. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες αλλά και την πορεία του πρωταθλητή Παναθηναϊκού στην διοργάνωση, οι πρώην άσοι του «τριφυλλιού» Νίκος Καρούλιας και Βασίλης Κωνσταντίνου, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Traction» του MEGA, Κώστας Στεφανής, ο πολίστας Αντώνης Βλοντάκης που συμμετέχει στην εκπομπή του MEGA «Just the 2 of us» και οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Δημάτος και Βασίλης Σαμπράκος. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς.  
 
Tην Τρίτη 2 Νοεμβρίου, η κρίσιμη μάχη του Παναθηναϊκού αλλά και τα πρώτα ματς για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είναι μόνο στο MEGA.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...