Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Η κίνηση ΜΑΤ της Τατιάνας για την άνοδο της τηλεθέασης!


Ο Καποδίστριας κατάφερε σε μια βδομάδα αυτό που η Στεφανίδου δεν κατάφερε σε... έξι μήνες!

Τα ποσοστά μετρήσεων της Nielsen έδειχναν μονοψήφια τα νούμερα της Τατιάνας Στεφανίδου τον τελευταίο καιρό. 

Οι ιθύνοντες του SΤΑR έκαναν ότι μπορούσαν για να ανεβάσουν την τηλεθέαση αλλά τα νούμερα παρέμειναν στην ίδια πτωτική τάση. 

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Αποφάσισε να αλλάξει τη δομή της εκπομπής της και να προβεί σε μια μεταγραφή ματ, του γνωστού σεναριογράφου Παναγιώτη Καποδίστρια, τον οποίο "έκλεψε" απο το MEGA, ώστε να εξασφαλίσει πια την πρωτιά στην απογευματινή ζώνη. 

Ο ίδιος, επέλεξε τους καλύτερους φοιτητές της σχολής σεναρίου "Tabula Rasa" που διατηρεί, και τους έδωσε την ευκαιρία να γράψουν τα πρώτα σενάρια της νέας στήλης του "Αξίζει να το ζεις". 

Ο ίδιος κράτησε την επιμέλεια των σεναρίων και τη σκηνοθεσία στις εν λόγω ταινίες μικρού μήκους που εδώ και μερικές βδομάδες παρουσιάζονται, κάνοντας τα μηχανάκια της Nielsen να αποδίδουν -τη συγκεκριμένη ώρα προβολής-, ποσοστά μέχρι και 21%. Και ακόμα είναι η αρχή...

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σταθμός τρίβει τα μάτια του απο την ξαφνική άνοδο της τηλεθέασης και οι ιθύνοντες σκέφτονται να εμπιστευθούν στον Παναγιώτη Καποδίστρια, απο τη νέα σεζόν, τη δική του ώρα στην απογευματινή ζώνη, ώστε τα "σενάρια ζωής" να αυτονομηθούν και να παρουσιάζονται ως ξεχωριστή εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...