Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ στο σπίτι της Τατιάνας! Ποιο γεγονός την... ταρακούνησε;;;

Η ώρα 7 το πρωί και δεν ήταν εκεί. Εκείνη προσπαθούσε να δείχνει ψύχραιμη, αν και όλο το βράδυ ζήτημα ήταν αν είχε κοιμηθεί έστω δύο ώρες. Η αγωνία της είχε φτάσει στο κατακόρυφο. 

«Μα καλά πού είναι; Ακόμη να έρθει;» Τα λεπτά της φάνηκαν αιώνες. Επιτέλους, μισή ώρα αργότερα χτυπάει το τηλέφωνό της. Η Τατιάνα το σηκώνει αμέσως.
Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της. Καταλαβαίνει από τον τόνο της φωνής του ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Για την ακρίβεια δεν είναι όπως τα περίμενε.

Η Τατιάνα ζούσε τη δική της αγωνία για την πρεμιέρα του «Μίλα», αλλά το ραβασάκι που πήρε για την τηλεθέαση προκάλεσε πανικό. Όταν πήρε το χαρτί στα χέρια της δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Το σοκ ήταν μεγάλο και πέρασαν αρκετά λεπτά για να συνέλθει και να μπορέσει να αρθρώσει κάποιες λέξεις. Το πρωί της Τρίτης επικράτησε ένας πανικός στο σπίτι της.

Ουσιαστικά σε μία ώρα που η Τατιάνα κάνει μόνη της... παιχνίδι δεν κατάφερε να ανεβεί πάνω από το 14% στον πίνακα της τηλεθέασης αν και ήταν η πρώτη εκπομπή της τη φετινή σεζόν. Γιατί; Αμέσως τα έβαλε όλα κάτω για να βρει τι συμβαίνει, τι φταίει και τα νούμερα ήταν τόσο χαμηλά. Έκανε λάθος εκείνη με τον καλεσμένο της, έκανε λάθος ερωτήσεις, φταίει η αλλαγή ώρας της εκπομπής της (η Τατιάνα δεν έχει κάνει ποτέ τέτοια ώρα εκπομπή) ή η γενική αλλαγή που παρουσιάζει πλέον το κανάλι της; Όλα αυτά στροβιλίζονταν στο μυαλό της, ενώ ήταν αγχωμένη από τη μέτρια έως κακή πρεμιέρα της. Αμέσως ζήτησε τη συμβουλή του αγαπημένου της. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, άριστος γνώστης της τηλεόρασης και ιδιαίτερα έμπειρος, προσπάθησε να την ηρεμήσει. «Η εκπομπή ήταν πολύ καλή. Θα δεις ότι άμεσα θα υπάρξει άνοδος στην τηλεθέαση. Απλώς εσύ κάνε τη δουλειά σου και να δεις ότι όλα θα πάνε μια χαρά», της είπε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αγώνα της ελληνικής Εθνικής Ομάδας μπάσκετ ενάντια στην Κροατία που διεξαγόταν την ίδια ώρα με την εκπομπή της Στεφανίδου. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα κρίσιμος, οπότε ήταν λογικό να προηγηθεί στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. «Από αύριο θα δεις τη διαφορά» είπε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα ο Ευαγγελάτος και τα λόγια του αποδείχθηκαν προφητικά, αφού τις επόμενες ημέρες η εκπομπή της ανέβηκε γύρω στο 20%.

Η παρουσιάστρια έχει ηρεμήσει κάπως μετά το αρχικό σοκ, αλλά δεν επαναπαύεται. Άλλωστε είναι μια δύσκολη χρονιά για εκείνη και θέλει να αντεπεξέλθει με απόλυτη επιτυχία στις υποχρεώσεις της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρά την αλλαγή φιλοσοφίας του STAR, η Τατιάνα ήταν από τις πρώτες που πήρε πράσινο φως η εκπομπή της, αφού οι άνθρωποι του καναλιού την πιστεύουν πολύ. Βέβαια αν η χρονιά δεν εξελιχθεί όπως όλοι επιθυμούν, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι μέλλει γενέσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...