Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

«Πάμε Πακέτο»: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!

Πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, στις 21:00


Πακέτα γεμάτα δυνατά συναισθήματα και έντονες στιγμές αναζητούν τον παραλήπτη τους.

Θα μπορέσουν να εκμηδενίσουν τις χιλιομετρικές και συναισθηματικές αποστάσεις και να αλλάξουν ζωές; Θα τολμήσουν οι παραλήπτες τους να τα ανοίξουν και να συναντήσουν το πιο απροσδόκητο κομμάτι της ζωής τους;

Η εκπομπή «Πάμε πακέτο» έρχεται στον Alpha την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 21:00, για να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε ανεκπλήρωτα όνειρα.

Για ένατη σεζόν, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα προσπαθήσει, με ευαισθησία και σεβασμό, να φέρει κοντά ανθρώπους που θέλουν να φτιάξουν από την αρχή το παζλ της ζωής τους.

Ανθρώπους που  θέλουν να ρωτήσουν «γιατί», να ακούσουν «συγγνώμη», να πουν «ευχαριστώ», να ζήσουν τα πιο δυνατά συναισθήματα μέσα από τις πιο απροσδόκητες συναντήσεις.

Το πακέτο θα ταξιδέψει, και φέτος, εντός και εκτός Ελλάδας για να πραγματοποιήσει επιθυμίες για ένα νέο ξεκίνημα ζωής και να φέρει στη μικρή μας οθόνη συγκλονιστικές ιστορίες που έγραψε η ίδια η ζωή.

«Εννέα χρόνια ‘Πάμε πακέτο’! Δεν νομίζω να υπάρχει πιο συναισθηματική διαδρομή. Είναι μια διαδρομή με όλη την γκάμα των συναισθημάτων», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου. «Βεβαίως υπάρχουν και δυσκολίες, από άμυνα όμως θυμόμαστε μόνο τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε με τους συνεργάτες, αλλά κυρίως τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε με τον κόσμο, γιατί με αυτόν τα μοιραζόμαστε όλα. Η εκπομπή έχει αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων, πιστεύω, λοιπόν, ότι το ‘Πάμε πακέτο’ συνεχίζει να υπάρχει για κάποιο λόγο. Πιστεύω ότι έχουμε μία ευλογία, και το λέω με όλη τη σεμνότητα που μπορεί να με διακρίνει. Πραγματικά πιστεύω ότι κάποιος μας βοηθάει γιατί μερικές φορές έρχονται περιπτώσεις στην εκπομπή που μοιάζουν ανέφικτες. Κι όμως φτάνουμε στο αποτέλεσμα που είναι το επιθυμητό, που είναι το λυτρωτικό για τον άνθρωπο που μας εμπιστεύεται το μύχιο μυστικό του. Πολλοί άνθρωποι βρήκαν την ευτυχία μέσα από το ‘Πάμε πακέτο’, τα ζεστά τους λόγια, τις ευχές τους τις κρατώ πάντα στη ζωή μου σαν μικρά φυλαχτά».

  «Πάμε πακέτο», με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...