Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV

Αποκλειστικά από τον OTE TV θα προβληθεί η νέα κωμική σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, «Δια Ταύτα», που κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο, με τον OTE TV να είναι συμπαραγωγός της σειράς σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Αποτελούμενη από 12 αυτοτελή επεισόδια, η πολυαναμενόμενη νέα τηλεοπτική δουλειά του Λάκη Λαζόπουλου, αφηγείται με χιούμορ τις ιστορίες που εκτυλίσσονται καθημερινά στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων, μέσα από τη ματιά των δικαστών, των κατηγορούμενων, των μαρτύρων, των δικηγόρων, των αστυνομικών και του κοινού, ενώ στο καστ του «Δια ταύτα» θα βρεθούν και αγαπημένοι χαρακτήρες από τους «10 Μικρούς Μήτσους».  

Ο Λάκης Λαζόπουλος υπογράφει το σενάριο για 6 επεισόδια της σειράς και έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του «Δια Ταύτα». Σενάρια επίσης υπογράφουν οι Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος, Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος και Βίκυ Κουκούτση, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Δημήτρης Σταματόπουλος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τον ίδιο το Λάκη Λαζόπουλο, θα βρεθούν κορυφαίοι ηθοποιοί, όπως ο Κώστας Κόκλας, η Σοφία Μουτίδου, ο Κώστας Κορωναίος κα. Εμφανίσεις επίσης θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ τον εαυτό τους θα υποδυθούν γνωστοί Έλληνες, όπως ο Τρύφωνας Σαμαράς. Στους συντελεστές του «Δια Ταύτα» βρίσκονται ακόμη ο Τάσος Παλαιορούτας (Διευθυντής Φωτογραφίας), η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου (Σκηνογράφος) και η Σοφία Ζούμπερη (Ενδυματολόγος).

Τα γυρίσματα του «Δια Ταύτα» πραγματοποιούνται στην Αθήνα, ενώ το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί στο OTE Cinema 2, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 10 το βράδυ. Το «Δια Ταύτα» θα προβάλλεται στον OTE TV κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα.

Εμπλουτίζοντας διαρκώς το πρόγραμμά του με νέες συναρπαστικές προτάσεις, ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε μία ακόμη αποκλειστικότητα για τους συνδρομητές του, που απολαμβάνουν το πλουσιότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο στις ανταγωνιστικότερες τιμές.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...