Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

«Μες στην καλή χαρά»: Ο Χρήστος Κουτούλιας που «νίκησε» τη γενετική του αναπηρία μέσα από τον στίβο.

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τον πρωταθλητή Χρήστο Κουτούλια που «νίκησε» τη γενετική του αναπηρία μέσα από τον στίβο. 


Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Άγγελος Αγγέλου, που πρωταγωνιστούν στην παιδική παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων», είναι «Μες στην καλή χαρά»!
Μαζί μας ο κριτικός κινηματογράφου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, μιλά για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ, προβλέπει τους νικητές και προτείνει ταινίες που αξίζει να δούμε.
Τέλος, ο Μανώλης Κονταρός, έχοντας ξεπεράσει πλήρως την περιπέτεια με την υγεία του, μας διασκεδάζει με τις μαντινάδες του.

Οι καλεσμένοι της Κυριακής 26 Ιανουαρίου είναι: ο Παύλος Κοντογιαννίδης, που μας μιλά για τη νέα του ιδιότητα ως στιχουργός, μοιράζεται μοναδικές ιστορίες και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Η Στέλλα Καλλή που ανεβάζει το κέφι με τις επιτυχίες της.
Τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου συναντά τον Θανάση Αλευρά στα Εξάρχεια, εκεί που άρχισαν όλα για τον ταλαντούχο ηθοποιό.

«Μες στην καλή χαρά»: Γιατί η αισιοδοξία είναι επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...