Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ζέτα Μακρυπούλια: Όλη η αλήθεια για τον πολυσυζητημένο "γάμο" της με το Mega!

Iδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε χθες όλη μέρα με την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και ήθελε το πολυσυζητημένο, φρέσκο, τηλεοπτικό συνοικέσιο που "μαγειρεύεται" αυτή την εποχή ανάμεσα στο Mega και στην Ζέτα Μακρυπούλια να μην έχει απλώς... αρπάξει στο "τσιγάρισμα", αλλά να έχει γίνει "στάχτη και μπούρμπερη" ! Με άλλα λόγια; 


Οι φήμες που κυκλοφόρησαν χθες, ήθελαν την Ζέτα να γυρίζει τελικά την πλάτη της στην πρόταση - πρόσκληση που της έχουν κάνει οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού.


Ολα αυτά ,λοιπόν, που κυκλοφόρησαν χθες είναι... μύθος ή αλήθεια; Ετσι, ξεκίνησα το...σκάλισμα προκειμένου να καταφέρω να μάθω από πρώτο χέρι το τι ακριβώς έχει συμβεί και σήμερα πουρνό-πουρνό σας παρουσιάζω ένα πραγματικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ που μου προέκυψε μετά απί μία σειρά τηλεφωνημάτων και επαφών!

Τι έμαθα τελικά για το περιβόητο αυτό τηλε-συνοικέσιο; Η Ζέτα όχι μόνο δεν έχει πει "όχι" στο Mega και δεν έχει γυρίσει την πλάτη της στο Μεγάλο Κανάλι, αλλά συνεχίζει μαζί τους απτόητη τις συζητήσεις της, συζητήσεις οι οποίες μάλιστα γίνονται και σε πολύ θετικό κλίμα. Συζητήσεις οι οποίες αξίζει να σας αναφέρω πως δεν έχουν να κάνουν μόνο με την παρουσίαση του "Just the two of us"!

"Εννοείται πως η Ζέτα δεν μας είπε "όχι" και εννοείται επίσης, πως συνεχίζουμε μαζί της τις συζητήσεις μας", λέει στο TLIFE υψηλόβαθμο στέλεχος του Mega και σπεύδει να συμπληρώσει.

"Η Ζέτα εξακολουθεί να συζητά μαζί μας για το "Just" είναι κάτι που θέλει να κάνει ,όμως, υπάρχουν στην μέση και οι θεατρικές της υποχρεώσεις που την δεσμεύουν και φροντίζουμε να βρούμε την ιδανική λύση που να μπορέσει να συνδυάσει και το θέατρο και το "Just". Παρόλα αυτά το θέμα με εμάς και την Ζέτα δεν σταματά εδώ"...

- Τι ακριβώς θέλεις να μας πεις;
- Θέλω να σας πω, πως η συνεργασία που συζητά το Mega με την Ζέτα δεν έχει να κάνει αυστηρά και μόνο με το "Just". Ακόμα και το "Just" να μην γίνει, εμείς με την Ζέτα έτσι κι αλλιώς θα έχουμε δώσει τα χέρια. Εμείς συζητάμε μαζί της μία γενικότερη, αποκλειστική συνεργασία και όχι μία συνεργασία που θα εξαντλείται σε ένα φορμά.

- Δηλαδή μιλάμε για μία συνεργασία που θα αφορά και στην επόμενη σεζόν;
- Εννοείται... Μάλιστα, ήδη, έχουμε στο μυαλό μας το φορμά εκείνο που θέλουμε του χρόνου η Ζέτα να κάνει με ΄μας.

- Να τολμήσω να ρωτήσω αν το φορμά αυτό προορίζεται για την βραδινή σας ζώνη;
- Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω "ναι", αν και είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε γι ΄αυτό.

Συμπέρασμα; Το Mega έχει βάλει για τα καλά στόχο την Ζέτα και δεν είναι διατεθημένο έτσι απλά να την αφήσει να του φύγει μέσα από τα χέρια. Υπομονή λίγες ημέρες για να δούμε τελικά τι θα γίνει και το πως ακριβώς θα "κλειδώσει" το συγκεκριμένο deal !

ΠΗΓΗ:Νάνσυ Νικολαΐδου-tlife.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...