Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ηθοποιός του "Καλημέρα Ζωή" ξεκινά εκπομπή κηδειών με τίτλο: "Αντίο για πάντα, δεν θα τους..."

Ποιος είπε ότι δεν γίνονται πρωτότυπες δουλειές στην τηλεόραση; Η καινοτομία έρχεται από τον ηθοποιό Βαγγέλη Τσιγαρά που θα παρουσιάσει εκπομπή με τίτλο “Αντίο για πάντα, δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ”!


Ντυμένος στα μαύρα ο Βαγγέλης Τσιγαράς που τον είχαμε δει να παίζει στην καθημερινή σειρά “Καλημέρα Ζωή”, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην παρουσίαση με ένα concept που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου από τη συχνότητα του Zoom και θα έχει σαν θέμα του τις κηδείες και όσους δεν βρίσκονται πια στη ζωή. Σε συνεργασία με γραφεία τελετών αλλά και τους συγγενείς των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή ο παρουσιαστής της εκπομπής θα προβάλλει τις κηδείες τους αλλά και αναφορές στους εκλιπόντες.

Ο Βαγγέλης Τσιγαράς, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα απο την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ζωή", μίλησε στην Espresso δηλώνοντας:"Σε συνεργασία με διάφορα γραφεία τελετών θα παρουσιάζουμε κηδείες ανθρώπων που το επιθυμούν τα συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ θα κάνουμε και αναφορές σε κάποιους εκλιπόντες. Επίσης υπάρχει η σκέψη να δημιουργήσουμε και ένα αρχείο με θανόντες τα τελευταία πενήντα χρόνια, στο οποίο θα μπορεί να ανατρέξει κάποιος που αναζητεί κάποιο φίλο του και δεν μπορεί να τον βρει, ενώ έχει την υποψία ότι μπορεί να έχει πεθάνει".

Ο ηθοποιός έπαιζε τον ρόλο του βιαστή Μάχου Αράθυμου στη σειρά του Νίκου Φώσκολου "Καλημέρα Ζωή", που ερχόταν σε κόντρα με τον αστυνόμο Θεοχάρη, αφού θύμα του είχε πέσει η σύζυγος του αξιωματικού της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...