Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν περίμενα να φύγει η Αραβανή»

Ποιο ζευγάρι πιστεύει ότι θα νικήσει;


H Nτορέττα Παπαδημητρίου που την Κυριακή ετοιμάζεται να βάλει τα παπούτσια χορού και να ανέβει στη σκηνή του σόου, άφησε για λίγο τις πρόβες και μίλησε στο περιοδικό TV Box και τη Δήμητρα Δάρδα!

 Υπήρξε κάποιος διάσημος που αποχώρησε ενώ τον θεωρούσατε φαβορί;


Βέβαια, η Ευαγγελία Αραβανή. Ήταν από τις καλύτερες χορεύτριες. Εξαιρετικός ήταν και ο Μιχάλης Μουρούτσος. Πραγματικά, έγιναν εντελώς απρόβλεπτες αποχωρήσεις.

Είμαστε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό " DWTS4". Ποιο ζευγάρι πιστεύετε ότι θα νικήσει;

Είναι τόσο διαφορετικό και ανατρεπτικό το φετινό σόου, που κανένας δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη. Τα ζευγάρια που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι είναι εξίσου φαβορί, αλλά και η θέση μου είναι τέτοια, που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αν έχω ξεχωρίσει κάποιο!

Πέρυσι συνεργαστήκατε στο σόου και με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Φέτος, με τη Δούκισσα Νομικού. Ποια  θεωρείται καλύτερη παρουσιάστρια;

Εξαρχής ήταν άκυρο από τα media το γεγονός ότι μπήκαν στη διαδικασία να συγκρίνουν δύο διαφορετικές προσωπικότητες, ανόμοια πρόσωπα. Και οι δύο είναι εξαιρετικές στη δουλειά τους και μάλιστα η Δούκισσα Νομικού στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας τα έχει καταφέρει σπουδαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...