Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ




Ο νέος Πανευρωπαϊκός Μουσικός Διαδικτυακός Διαγωνισμός EuroVoice© παρουσιάστηκε  σε συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχεία Μ. Βρετανία.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο μουσικό διαγωνισμό που φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε θεσμό, ο οποίος θα αναδεικνύει μουσικά ταλέντα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Όσοι  επιθυμούν να  συμμετάσχουν στο  διαγωνισμό, αρκεί  να επισκεφθούν το σχετικό site www.eurovoice.tv και να ανεβάσουν το τραγούδι τους, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.
Πρόθεση των οργανωτών, όπως ανέφερε  μεταξύ άλλων ο  Μίλτος Καρατζάς (παραγωγός του EuroVoice©) είναι πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι, το συγκεκριμένο site να λειτουργήσει και ως φόρουμ νέων καλλιτεχνών που θέλουν να επικοινωνήσουν μέσω της μουσικής, ανεβάζοντας τραγούδια και εκτός διαγωνισμού.
Στους λόγους για τους οποίους  επελέγη η Ελλάδα ως χώρα διεξαγωγής του τελικού αναφέρθηκε ο κ. Στάθης Σοφιανίδης (Διευθυντής EuroVoice© Ελλάδας). Όπως είπε, η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και τη Δημοκρατία, εύλογα λοιπόν διεξάγεται εδώ ένας διαγωνισμός που διέπεται από πλήρη διαφάνεια και απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, καθώς δεν υπάρχουν επιτροπές ή γεωπολιτικές σκοπιμότητες.
 
Ο Χρήστος Δάντης, μέλος  της επιτροπής  στήριξης του EuroVoice© , αναφέρθηκε σ’ αυτό που διαχωρίζει το EuroVoice© από τους άλλους μουσικούς διαγωνισμούς, καθώς είναι «από τον κόσμο για τον κόσμο» και χωρίς τη μεσολάβηση επιτροπών ή άλλων διαδικασιών. Παράλληλα μίλησε για την αισιοδοξία που αντλούμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε από τη μουσική, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο διαγωνισμός είναι το αναλγητικό και η μουσική η θεραπεία».
Αρκετοί είναι οι νέοι καλλιτέχνες  που έχουν ανεβάσει τραγούδι στους στο  site, μεταξύ των οποίων η Ευσταθία, ο Γιώργος Τεντζεράκης, οι Sleeping Pillow, η Κρινιώ Νικολάου κ.α.
Σημειώνεται ότι στο EuroVoice© συμμετέχουν 42 χώρες, μεταξύ των οποίων η Τουρκία και το Ισραήλ, ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Ιουνίου στο Ο.Α.Κ.Α., με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων από την διεθνή και ελληνική σκηνή . Ήδη ανακοινώθηκε το όνομα της Anastasia ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα . Ο νικητής θα κερδίσει 100.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία.
Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 26 Μαϊου 2010. 
EUROVOICE 2010
Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...