Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Φερεντίνος VS "Η ζωή της άλλης"

Το «Deal» επιστρέφει! Το πετυχημένο παιχνίδι των τελευταίων ετών θα είναι η απάντηση στην καθημερινή σειρά «Η ζωή της άλλης» του Mega, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso». Η ένταξη του παιχνιδιού -εκτιμούν οι υπεύθυνοι του καναλιού πως- θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα επιφέρει ισχυρό πλήγμα στις φετινές θεαματικότητες του 65% που σημειώνει η εν λόγω τηλεοπτική σειρά.

Επίσης, στο Μαρούσι πιστεύουν πως το «Deal» προσφέρει ξεχωριστό θέαμα, κέφι, αλλά και χρήμα, στοιχεία που μπορούν να χαρίσουν τις αναμενόμενες τηλεθεάσεις στην ταλαιπωρημένη απογευματινή ζώνη του καναλιού. Παρουσιαστής του παιχνιδιού δεν θα είναι άλλος από τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος με μεγάλη επιτυχία και τηλεθεάσεις που χτυπούσαν κόκκινο παρουσίασε το προϊόν αυτό στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος επιθυμεί να βρεθεί ξανά στο γνώριμο περιβάλλον με τον τραπεζίτη, αλλά και τα δροσερά κορίτσια που έδιναν ρυθμό και λάμψη στο κανάλι.

Οι ίδιες πηγές μάς πληροφορούν πως ο παρουσιαστής έχει εκφράσει την επιθυμία του στο κανάλι, πέρα από το reality «Ελλάδα έχεις ταλέντο», να προχωρήσει και σε κάτι διαφορετικό. Λέγεται μάλιστα πως έχει εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμαστεί και σε μια άλλη ζώνη, όπως η απογευματινή του καναλιού. Από Σεπτέμβριο λοιπόν -αν όλα πάνε καλά- ο Χρήστος θα δώσει τη μάχη του προκειμένου να προσφέρει στο κανάλι του τις χαμένες τηλεθεάσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...