Κυριακή 16 Μαΐου 2010


Τρεις διαφορετικές κυρίες, τρία φαβορί για την πρωτιά στο «Dancing With The Stars»: Ματθίλδη Μαγγίρα, Ευγενία Μανωλίδου και Έρρικα Πρεζεράκου μιλούν για τις κόντρες, τους κριτές και τον τελικό του σόου, χωρίς να κρύβουν την επιδίωξή τους για την κορυφή!

Νέτα - σκέτα η Ματθίλδη Μαγγίρα δηλώνει πως ποντάρει στον τελικό και συμπληρώνει: «όποτε μπαίνεις σε ένα τέτοιο δρόμο, είναι σαν πρωταθλητισμός. Ποιος αθλητής πάει να τρέξει και δεν σκέφτεται ότι θέλει να βγει πρώτος;».
Πιο... σεμνή, η Ευγενία Μανωλίδου αρκείται απλά να δηλώσει πως στόχος της είναι ναπαρουσιάζει κάθε εβδομάδα και κάτι διαφορετικό, ενώ η Έρρικα Πρεζεράκουτονίζει ότι «το απολαμβάνω πολύ και όπου με πάει».

Μιλώντας για την κριτική επιτροπή, ηΜαγγίρα συστήνει στους «4» λίγο...συμμάζεμα και να βάλουν κάποια στάνταρτς. Από την πλευρά της, η Μανωλίδου επισημαίνει πως δεν έχει κόντρα με τους κριτές και αποδίδει την -κάποιες φορές- υπερβολική αντίδρασή της (μέχρι και τα κλάματα έχει βάλει) στο ότι έχει πολύ υπερένταση μετά το χορευτικό της.

Και οι τρεις δηλώνουν ικανοποιημένες από την συμμετοχή τους, ενώ η Έρρικα Πρεζεράκου σχολιάζει γελώντας όσα έχουν ακουστεί περί αμοιβής των συμμετεχόντων και «στημένο» παιχνίδι.

Να προσέχετε μόνο με την αισιοδοξία σας κυρίες μου, μην σας βγάλει νοκ άουτ κανένας... Ζαμπίδης εκεί που δεν το περιμένετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...