Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Γκαγκάκη: θέλουμε την Τατιάνα στον ΑΝΤ1

Μπορεί το «Αξίζει να το Δεις» να αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ΑΝΤ1, ωστόσο, η Κατερίνα Γκαγκάκη υποστηρίζει πως στόχος του καναλιού είναι να παραμείνει στο δυναμικό του η Τατιάνα Στεφανίδου.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star, το στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου επεσήμανε πως οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ καλές. «Μιλάμε συνέχεια μαζί της και στην πρώτη ευκαιρία που θα βρεθεί ένα νέο πρόγραμμα για εκείνη, εννοείται ότι θα της κάνουμε πρόταση. Στόχος μας είναι να μείνει στο κανάλι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Kάνοντας αναφορά στο παρασκήνιο του «κοψίματος», η κα. Γκαγκάκη ανέφερε πως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ζητήθηκε από την Τάτι να μειώσει το budget της εκπομπής κάτι που αποδέχθηκε μεν, αλλά με καθυστέρηση δε. «Εάν είχε δεχτεί αμέσως, θα είχε υπογράψει το συμβόλαιο και εμείς δε θα το αθετούσαμε σε καμία περίπτωση. Θα κόβαμε χρήματα από αλλού», πρόσθεσε.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και η Τατιάνα μέσω του site της, χωρίς να κρύβει το παράπονό της.

«Μίλησα κι εγώ το πρωί μαζί της, γιατί έχουμε και προσωπική σχέση. Είναι στεναχωρημένη. Μου είπε ότι έχει κλονιστεί. Το καταλαβαίνω», σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Πάντως, δίνει και ένα δίκιο στην παρουσιάστρια, σχετικά με τον χρόνο της ανακοίνωσης. «Έπρεπε να έχει ενημερωθεί εγκαίρως. Δεν μπορώ να της πω κάτι πάνω σε αυτό, αλλά τώρα βγήκε ο οικονομικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν», τόνισε.

Ωστόσο, η ίδια πρόσθεσε πως αν η Τατιάνα θέλει να πάει κάπου αλλού, είναι ελεύθερη...

Όσο για το τι θα μπει στη θέση του «Αξίζει να το Δεις»; Σύμφωνα με την κα. Γκαγκάκη, ένα πιο φθηνό προϊόν.

Δείτε τις δηλώσεις της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...