Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ» προβάλλονται στο BBC World

Παράλληλα με την προβολή του στις κινηματογραφικές και μετά τις ενθουσιώδεις κριτικές που απέσπασε στην Ελλάδα, το ντοκιμαντέρ «Τα Παιδία Δεν Παίζει» θα προβληθεί και στο BBC World στις 10, 11 και 12 Ιουλίου.

Το έγκυρο διεθνές κανάλι του ΒΒC επέλεξε τη συγκινητική ιστορία των τεσσάρων μικρών παιδιών από την Πάτρα που προσπαθούν να φτιάξουν έναν ελεύθερο χώρο για παιχνίδι στη γειτονιά τους, για να παρουσιάσουν «μια φρέσκια, αποκαλυπτική και απρόσμενη ματιά» στην Ελλάδα του σήμερα, στα πλαίσια της σειράς «Η Χώρα μου: Ελλάδα».

Το ντοκιμαντέρ, μια παραγωγή της Anemon σε συμπαραγωγή με τον ΣΚΑΪ που υπογράφουν οι σκηνοθέτες Άγγελη Ανδρικοπούλου και Αργύρης Τσεπελίκας, καταγράφει επί ένα χρόνο τις προσπάθειες της Αλεξάνδρας, του Βλαντ, της Χρύσας και του Χρήστου να εξασφαλίσουν έναν χώρο για παιχνίδι στην πυκνοκατοικημένη πόλη τους. Η ιστορία τους συγκίνησε τόσο τον Δήμαρχο της Πάτρας κ. Φούρα όσο και τη WIND που δεσμεύτηκαν από κοινού να κάνουν το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα.

«Τα Παιδία Δεν Παίζει» θα προβληθούν στο BBC World το Σάββατο, 10 Ιουλίου (ώρα Ελλάδας: 7.30 και 20.30), την Κυριακή, 11 Ιουλίου (ώρα Ελλάδας: 13.30) και την Δευτέρα, 12 Ιουλίου (ώρα Ελλάδας 2.30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...