Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο talk show της Αμερικής “The Oprah Winfrey Show” στον ΣΚΑΙ

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 29:  Actress/repor...Το “The Oprah Winfrey Show” επιστρέφει αποκλειστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15.00. Το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο talk show της Αμερικής με παρουσιάστρια και παραγωγό τη μοναδική Όπρα Γουίνφρει.

Η διάσημη εκπομπή της Όπρα Γουίνφρει με θέματα κοινωνικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα αλλά και συνεντεύξεις με διάσημους καλεσμένους συμπληρώνει τη σεζόν που έρχεται την  25η.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 7 Ιουλίου την εκπομπή απασχολεί :
Η κρίση της  οικονομίας στην Αμερική  αναγκάζει έναν μεγάλο αριθμό της μεσαίας τάξης να υποφέρει. Η συνεργάτης της εκπομπής  Lisa Ling  ερευνά την εμφάνιση καταυλισμών  μια προσωρινή  οργάνωση καταφυγίων από ανθρώπους που  δεν έχουν πού αλλού να πάνε.
Οι κάμερες της εκπομπής  ακολουθούν μια άστεγη  οικογένεια που μεταφέρει τα υπάρχοντα της σε σακούλες απορριμμάτων. Επίσης παρακολουθούν οι τηλεθεατές   το δράμα μιας γυναίκας που  κάποτε είχε απολαβές  $70.000 ετησίως,  και σήμερα αντιμετωπίζει την πείνα..

Το “The Oprah Winfrey Show” σύμφωνα με πολλούς κριτικούς είναι ένα από τα καλύτερα talk show που έγιναν ποτέ αποσπώντας βραβεία ΕΜΜΥ. Έχει  συμπεριληφθεί στη λίστα του περιοδικού TIME με τις καλύτερες εκπομπές του 20ου αιώνα, ενώ μπήκε και στη λίστα με τις  50 καλύτερες εκπομπές όλων των εποχών του αμερικανικού περιοδικού TV GUIDE.

Ειδικά το γυναικείο κοινό εμπνέεται από την Όπρα, και πολλά από τα θέματα που παρουσιάζει επηρεάζουν την Αμερικανική κοινή γνώμη και κουλτούρα. Η εκπομπή είναι ένα show με ψυχαγωγικά και ενημερωτικά θέματα, με συνεντεύξεις διασήμων, ενότητες αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης καθώς και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...