Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Μαζί στην TV Παπαδάκης - Αυτιάς;

Το είπε και θα το κάνει ο Παπαδάκης, που σκοπεύει να αλλάξει για λίγο κανάλι και να βρεθεί στον… Alter και μάλιστα ως συμπαρουσιαστής του Γιώργου Αυτιά στο πρωινό!!

Ο κ. Παπαδάκης δεν ήθελε, όπως άλλωστε έχει παραδεχτεί δημόσια, να τελειώσει τόσο νωρίς η εκπομπή του, αφού «τρέχουν» θέματα της επικαιρότητας, αλλά δεν τον άφησε ο σταθμός.

Όταν ο Γιώργος Αυτιάς διεμήνυσε μέσω της εκπομπής του, ότι αυτός θα παραμείνει στην καλοκαιρινή ενημέρωση όσο χρειαστεί, ο κ. Παπαδάκης του απάντησε μέσω της δικής του εκπομπής «Και εγώ μαζί σου Γιώργη»!

Όλοι θεώρησαν ότι πρόκειται για ένα απλό ειρωνικό σχόλιο.

Αμ, δε! Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής TVWeekend, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Γιώργος Αυτιάς θα βρεθούν ξανά μαζί στον αέρα, αλλά αυτή την φορά από την συχνότητα του Alter, καθώς ο πρωτός θα βρεθεί στο πλατό της εκπόμπής "Καλημέρα Ελλάδα" για μια μόνο μέρα.

Αυτό θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας, γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θεωρεί σωστό να αφήσει την Ράνια Θρασκιά να παρουσιάσει μόνη της τις πρώτες εκπομπές και θέλει να βρεθεί στο πλευρό της.

Μία στη μία εκπομπή, μία στην άλλη, τελικά θα παραμείνει on air για καμιά εβδομάδα ακόμα. Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα. Έτσι, δεν είναι κύριε Παπαδάκη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...