Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ο Σταμάτης Μαλέλης μιλά για όλους και για όλα

Ο Σταμάτης Μαλέλης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star, μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο, τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις των τηλεαστέρων. Χαρακτηρισε  την φετινή τηλεοπτική χρονιά «φτωχή»  και μίλησε για τα πρόσωπα που απασχόλησαν και απασχολούν κοινό και κριτικούς.

 Όσον αφορά στην επιστροφή της Ράνιας θρασκιά μέσα από τη ζώνη του ΑΝΤ1, ο Σταμάτης Μαλέλης σχολίασε ότι δεν την θεωρεί και τόσο καλή επιλογή, αφού του φάνηκε πολύ λίγο αυτό που είδε: «Την είδα τώρα δυο μέρες και δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να κάνει. Μπερδεύτηκα λίγο. Δεν είναι ούτε info-tainment, ούτε life-style,ούτε καθαρή ενημέρωση, οπότε  δεν μπορώ να το κρίνω. Αν θέλει να κάνει life-style που απ΄ότι βλέπω εκεί το πάει,τότε νομίζω ότι η Θρασκιά δεν είναι και τόσο καλή επιλογή». Παράλληλα, εξέφρασε την απορία του γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης αποφάσισε εν μέσω Ασφαλιστικού να φύγει: «Ο Παπαδάκης έπρεπε να μείνει ακόμα τουλάχιστον μια εβδομάδα. Σωστά έμειναν οι άλλοι δυο της πρωινής ενημέρωσης».

 Στις φήμες που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν την Ράνια Θρασκιά ως το αντίπαλον δέος της Τατιάνας Στεφανίδου,ο Σταμάτης Μαλέλης απαντά:«Δεν είναι δυο συγκρίσιμα μεγέθη μεταξύ τους. Η Τατιάνα είναι πάρα πολύ δυνατή στην τηλεόραση και έχει το γκέλ που χρειάζεται να έχει ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Το γκέλ της είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Θρασκιά».Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν αντικαταστάτρια της Στεφανίδου την Ράνια Θρασκιά στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1: « Επειδή τα έχω δει όλα στην τηλεόραση είναι πιθανό να συμβεί και αυτό.Θεωρώ ότι αν ο ΑΝΤ1 καταλήξει σε αυτή την επιλογή,θα «αδυνατίσει» σε αυτή τη ζώνη. Εμάς μας συμφέρει. Ας το κάνει!».

 Ιδιαίτερη αναφορά κάνει όμως ο Σταμάτης Μαλέλης στην «βασίλίσσα» της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση είναι δημοκρατικό μέσο. Δεν υπάρχουν βασιλιάδες. Τα πράγματα πρέπει να αλλάζουν. Δεν μπορείς να είσαι η χαζή ξανθιά που ζει στον κόσμο της και δεν ξέρει τίποτα και οι άλλοι γελάνε επειδή ακριβώς δεν ξέρει τίποτα». Επιβεβαιώνοντας αυτά που ο ίδιος έλεγε πριν 8 μήνες ότι αν η Ελένη Μενεγάκη συνεχίσει έτσι δεν θα πάει καλά συνεχίζει: «Όσα είπε πρόσφατα ο Μεγακλής Βιντιάδης τα είχα πει πριν 8 μήνες.Η  Ελένη Μενεγάκη πρέπει να καθίσει να σκεφτεί μαζί με τους συνεργάτες της τι θα κάνει γιατί είναι πολύτιμη για την ελληνική τηλεόραση. Ο κόσμος της έδωσε δυο χρόνια. Δεν θα της δώσει και τρίτο.Έπρέπε ήδη εδώ και δυο χρόνια να έχει κάνει αλλαγές στην εκπομπή της».

 Όσο για την διαμάχη που είχε πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη με το Star, και το εξώδικο που απέστειλε, ο Σταμάτης Μαλέλης το χαρακτηρίζει «αστείο», παραδεχόμενος ότι θύμωσε πολύ με την κίνηση της αυτή: «Είναι αστείο για έναν άνθρωπο που κάνει 10 χρόνια life-style να στέλνει εξώδικο σε ένα δελτίο ειδήσεων ζητώντας του: μην παίξεις αυτό. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν καταλαβαίνω πως χειρίζεται κάποια πράγματα. Δικαίωμα της βέβαια».

 Σύμφωνα με τον Σταμάτη Μαλέλη, «ό,τι σπείρεις θα θερίσεις» αφού η Ελένη Μενεγάκη υπηρετούσε ένα συγκεκριμένο κόνσεπτ το οποίο αργότερα «λούστηκε», ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: « Δεν την θεωρώ κανά ιδιαίτερο φαινόμενο, ούτε υποκλίθηκα ποτέ στο «φαινόμενο» Μενεγάκη. Άλλωστε η ιστορία με τις ξανθιές έχει τελειώσει εδώ και δυο χρόνια στα πρωινάδικα».

 Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή « Πολύ Μπλα-Μπλα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...