Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Στρώνουν... Κόκκινα Χαλιά στη Στικούδη


Ο Γιώργος Παπαδημητράκης και παρουσιαστής; Πρόταση από το Mega για το «Mega star» δέχτηκε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Κόκκινα Χαλιά, κάτι που σημαίνει πως είναι ένας από τους υποψήφιους συμπαρουσιαστές της Κατερίνας Στικούδη.
 
Οπως μας επιβεβαίωσε ο καλλιτέχνης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, όντως το κανάλι του πρότεινε τη θέση του συμπαρουσιαστή, ωστόσο δεν ήθελε να επεκταθεί περαιτέρω, καθώς, όπως είπε, προς στιγμήν δεν υπάρχει τίποτα οριστικό ανάμεσα σε εκείνον και την εταιρεία παραγωγής.
  
Προς ανανέωση της μακροβιότερης μουσικής εκπομπής οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτηκαν τη λύση ακόμη ενός προσώπου, το οποίο δεν θα είναι απλώς λαμπερό, αλλά θα έχει σχέση με τη μουσική. Ο Γιώργος Παπαδημητράκης φαίνεται πως διαθέτει όλα τα προσόντα, καθώς είναι τραγουδιστής, νεαρής ηλικίας και φρέσκος στον χώρο της σοουμπίζ.

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, δεν υπάρχει προς το παρόν τελική απόφαση, αφού η παραγωγή δοκιμάζει κι άλλους υποψηφίους που δεν είναι αποκλειστικά από τον χώρο του τραγουδιού αλλά και νεαροί από τον χώρο της τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...