Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

11 εκατομμύρια τηλεθεατές μάρτυρες στο πιό βίαιο τηλεοπτικό ατύχημα...

Δευτερόλεπτα μετά το σοβαρό ατύχημα που μεταδόθηκε live...
Σε τεχνητό κώμα νοσηλεύεται ένας νεαρός άνδρας στη Γερμανία, μετά από ατύχημα που είχε το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής που μεταδόθηκε απευθείας σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Η κατάσταση της υγείας του Σάμουελ Κοχ, φοιτητή 23 ετών, «είναι πιο κρίσιμη απ΄όσο ελπίζαμε», αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο στον ιστότοπό του.

Ο Κοχ συμμετείχε σε μία από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές της Γερμανίας με τίτλο «Στοιχηματίζω ότι...;» (Wetten, Dass...?). Η εκπομπή, την οποία παρακολουθούν περισσότεροι από 11 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο, διακόπηκε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα 29 χρόνια που μεταδίδεται.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο Κοχ προσπάθησε να κάνει μία τούμπα πάνω από ένα κινούμενο αυτοκίνητο, όμως χτύπησε στην οροφή του οχήματος με το κεφάλι του και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος πίσω από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο ίδιος ο πατέρας του.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο νεαρός υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αυχενικό σπόνδυλο και υπάρχουν ενδείξεις να έχει υποστεί παράλυση. skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...