Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Η Γκιουμούς εγκαταλείπει τον Μεχμέτ

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑTV.

Η Γκιουμούς έχει πάρει τις αποφάσεις της. Μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει από το σπίτι μαζί με την Σαφιέ. Καθώς περιμένουν για τα ταξί, η Σαφιέ αισθάνεται μια αδιαθεσία και λιποθυμά. Ο Μεχμέτ ακούει τις φωνές και τρέχει να βοηθήσει. 

Όλοι στο σπίτι αναστατώνονται και φωνάζουν γιατρό. Το πόρισμα λέει ότι η Σαφιέ πάσχει από μερική παράλυση λόγω στεναχώριας και ότι χρειάζεται ηρεμία. Η Γκιουμούς συμφωνεί να μείνει μέχρι να αναρρώσει η Σαφιέ.

Ο Φικρή εκφράζει την δυσαρέσκεια του στον Μεχμέτ και την Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ θέλει να δώσει το συντομότερο μια λύση στην υπόθεση της Νιχάν με το παιδί. Ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς για χάρη της Σαφιέ μένουν στο ίδιο σπίτι και προσποιούνται τους ευτυχισμένους.

Ο Μεχμέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που θα βοηθήσει τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας. Η Νιλουφέρ είναι η νέα βοηθός του Ονούρ στην εταιρεία του, γεγονός που μαθαίνει η Πινάρ και δημιουργεί σκηνή.

Ο Φικρή αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να αποκατασταθεί η ηρεμία στο σπίτι. Συναντά τη Νιχάν και εκεί βλέπει τον Μεχμέτ να επισκέπτεται τον γιο του.

Η Γκιουμούς ψάχνει σπίτι και συζητάει τις εξελίξεις με τον Εγκίν, ο οποίος ενώ μένει έκπληκτος από μέσα του χαίρεται. Η Γκιουμούς κάνει σχέδια να μείνει μόνη της, αλλά οι εξελίξεις την προλαβαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...