Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Γκιουμούς : Στα πρόθυρα του χωρισμού

Ο Μεχμέτ πηγαίνει στο αεροδρόμιο να συναντήσει τη Νιχάν για τελευταία φορά και μένει έκπληκτος. Όσο και αν εκείνη προσπαθει να τον πείσει για το αντίθετο, καταλαβαίνει ότι το παιδί που είναι μαζί της είναι δικό του. Η Νιχάν το παραδέχεται. Ο Μεχμέτ νιώθει ευτυχισμένος για το γεγονός ότι είναι πατέρας και αποφασίζει να μην αναφέρει τίποτα στη Γκιουμούς.

Ο Φικρή όμως και η Σεριφέ τον πιέζουν και μαθαίνουν την ύπαρξη του παιδιού. Ο Φικρή είναι αρνητικός και δηλώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί το παιδί αυτό. Η αντίδραση του, ενοχλεί τον Μεχμέτ, ο οποίος εξακολουθεί να συναντά κρυφά τη Νιχάν και το γιο του, αποκαλύπτοντας στο μικρό ότι είναι ο πατέρας του.

Ο Μεχμέτ νιώθει τύψεις και αποφεύγει την Γκιουμούς, Εκείνη καταλαβαίνει από τη στάση του άνδρα της, ότι κάτι της κρύβει και το συζητάει με τον Εγκίν, ο οποίος της συμπαραστέκεται. Τα προβλήματα στον όμιλο Σάντογλου είναι μεγάλα και η Μπαχάρ προσπαθεί μόνη της να βρει λύσεις, αφού ο Μεχμέτ ασχολείται μόνο με το γιο του.

Η Γκιουμούς ακούει ένα τηλεφώνημα του Μεχμέτ και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Δεν μπορεί όμως να πιστέψει αυτό που βλέπει. Ο Μεχμέτ έχει συναντηθεί με τη Νιχάν και παίζει μπάλα με το γιο του τη στιγμή που βλέπει μπροστά του τη Γκιουμούς. Εκείνη φεύγει τρέχοντας και εκείνος σοκάρεται αφού δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μάθει η Γκιουμούς την αλήθεια με αυτόν τον τρόπο.

Η Γκιουμούς εξαφανίζεται και όλοι στο σπίτι ανησυχούν για αυτή, ενώ ο Μεχμέτ ψάχνει απεγνωσμένα να τη βρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...