Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Γκιουμούς: Ο γάμος του Μεχμέτ και της Γκιουμούς κινδυνεύει...

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Η Νιχάν, μόλις βλέπει τον Μεχμέτ, αναβάλλει την επιστροφή της στην Γερμανία. Ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς διασκεδάζουν στη γαμήλια δεξίωση της Μπαχάρ, μέχρι τη στιγμή που έρχεται ένα τηλεφώνημα από τη Νιχάν. Η Γκιουμούς υποψιάζεται από την αλλαγή συμπεριφοράς του Μεχμέτ ότι κάτι δεν πάει καλά. Εκείνος αποκρύπτει την αλήθεια.

Ο Μεχμέτ είναι αναποφάσιστος για τον αν πρέπει να δεχτεί την πρόταση της Νιχάν να βρεθούν. Ο Ονούρ τον συμβουλεύει να δεχτεί τη συνάντηση και ο Μεχμέτ κανονίζει ραντεβού. Η Γκιουμούς υποπτεύεται τον σύζυγό της, τον παρακολουθεί, ανακαλύπτει το μήνυμα της Νιχάν στο κινητό του, καλεί το νούμερο και μαθαίνει για την συνάντησή τους. Η εμφάνιση της Νιχάν στην έπαυλη προκαλεί σοκ.

Ο Μεχμέτ στο ραντεβού του με τη Νιχάν της ζητάει τον λόγο για όλο το κακό που του έκανε η απουσία της αλλά και τα μυστικά που κρύβονταν πίσω από αυτήν όλα αυτά τα χρόνια. Αφού η συζήτηση καταλήγει σε καβγά η Νιχάν δεν λέει τίποτα για τον γιο τους και αποφασίζει να επιστρέψει στη Γερμανία. Το μυστικό που δεν έμαθε ο Μεχμέτ το μαθαίνει ο Ονούρ, ο οποίος θεωρεί ότι ο Μεχμέτ έχει δικαίωμα να ξέρει την αλήθεια.

Η Γκιουμούς αρχίζει να φοβάται ότι χάνει τον άντρα της. Ο Μεχμέτ νιώθει μπερδεμένος αφού είδε μπροστά του τον παλιό του έρωτα, που νόμιζε νεκρό και που τόσα χρόνια υπέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...